Muški peškir

Slavk0 2010-11-26 23:42:05 +0000

Не, није плеоназам. Заиста је у питању пешкир. Не "пешкир" пешкир, већ пешкир, комад водоупијајуће тканине правоугаоног облика, пешкир.
Елем, семантика на страну, мушки пешкир је заиста посебна врста пешкира. Мушки пешкир постоји само у мушким бојама. Дакле, у црној, плавој и зеленој. Изузетно и белој, али чистој белој, не у оним пастелним, да се тако духовито изразим, пешкирским варијацијама беле.
Даље, мушки пешкир се не третира омекшивачем. Заправо, прави мушки пешкир се не третира ничим другим до нежним женским рукама, што опет искључује прање у веш машини.
Мушки пешкир треба да буде груб као и тродневна мушка брада, да се са њим поступа одмерено и пажљиво. Да буде у стању да ти згули кожу са леђа ако покушаш да се осушиш на било који други начин сем на натенане, али и да ти грије слабине док се њиме огрнут лежерно шеташ по гајби.
Мушки пешкир представља одраз мушкарчеве личности. Нежан је ако са њим поступаш како треба, опасан ако га не схватиш озбиљно.
Треба да буде јак и издржљив. К'о левиске. Да га два товарна коња развлаче на запад и исток, а да му ништа не буде.
Да га никада не можеш до краја исцедити, па био ти и регионални првак у паљењу индијанске ватре.

И треба да гребе!

8
56 : 10
  1. Хвала што си тражио савет! ПЛУС!!!

  2. I od mene :) Moje nežno lice jednom je upotrebilo muški peškir. Jednom.

  3. Свако од нас је у свом животу имао пешкир коју му је нешто значио. И ти катија, вероватно :)
    Живели пешкири!

  4. Ahaaaa :lampica:
    Nikako mi nije bilo jasno zašto mi dečko uvek traži "grublji" peškir... Mislila sam samo da ipak nisam upoznala sve njegove mračne strane... :]

  5. konacno jedna dobra... sve citam neke gluposti iii... svaka cas'... +

  6. Хвала, било ми је задовољство написати ово.

  7. Muški peškir se ne tretira omekšivačem nego se stavlja štirak! Hahaha +

  8. Neke blesave stvari mi padaju na pamet i onda vidim da i nisu toliko blesave, u stvari makar da još nekome padaju na pamet. +

Omiljeno za [3]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.