Prijava
   

Muško-žensko prijateljstvo

Takav jedan odnos koji se nikako ne sme pomešati sa žensko-muškim prijateljstvom. Dopuštenost je prva i suštinska razlika.
Ono što je dopušteno u jednom smeru nije dozvoljeno i u drugom. Samo muškarac može ući u takav jedan odnos bez ikakvih niskih pobuda, potpuno lišen seksualnih i zadnjih namera, bez ikakve želje da svoju prijateljicu i opali bez obzira na to koliko ova poželjna i vrh riba bila.
Žena to ne može. Izuzetno je podložna vanjskim uticajima.Muškarac će joj se uvući pod kožu, kad tad, a nakon što mu to pođe za rukom, koliko god to nelogično zvučalo, uvući će joj se i u gaćice. Zato što je smrad. Zato što ne poštuje granicu koje to prijateljstvo predstavlja. Zato što želi da zadovolji svoje perverzne potrebe. Možda mu je i fetiš da kresne svoju drugaricu, nikad se ne zna.

"Slušaj me sad, i slušaj me dobro. Ne sviđa mi se onaj tvoj drugar, i ne sviđa mi se što se tako aktivno družiš sa njim. Mislim da se on loži na tebe, i iz tog razloga ne želim da se družiš sa njim."
"Ma nemoj mi reći? Tako znači...a šta ćemo sa tvojim drugaricama? Kakve su tvoje namjere prema njima?"
"Molim? Zašto sad skrećeš sa teme? Znaš dobro da su mi to samo drugarice i da ih gledam samo kao takve!"
"A je l'? Tvoje drugarice su bića potpuno lišena svoje seksualnosti i ženstvenosti, dok je moj prijatelj napaljeni manijak koji samo čeka priliku da mi ga zadene?"
"Pa naravno bre! Pa pogledaj se! Kako možeš misliti da bilo koji muškarac hteo da bude samo tvoj prijatelj? Mislim, ne krivim ja njega uopšte, i sam bih te pokušao smotati, da sam na njegovom mjestu."
"Svinjo jedna licemerna!!!"

Komentari

Lemaja, ti me razumeš.

been there, seen it, lived it....

Pluscina!E ako si reko