Prijava
   

Muž suvozač

Ako se bračni par nađe u takvoj situaciji da žena vozi, a ovaj suvozira, uloge u braku se menjaju, čak može i da se kaže da do te zamene dolazi samo na taj način.
Naime, sad umesto žene, muž zvoca. Zvoca neprekidno ovoj kako se vozi. Ja mislim da neki likovi uživaju u tome, jer konačno doakaju ženi.
A da ne napominjem da za bilo koje slavlje dotični suprug može da se napije ko čovek, jer ima sigurni "stub kuće i automobila" koji će da ga odveze kući. Još će ova jedva da dočeka što je pijan, pa da se malo odmori od njegovog zvocanja i da vozi na miru.

Ženo, sad levo, pazi na retrovizor...gledaj znak...crveno je, kozo!...ahahahaha pa kako to parkiraš, nisi ni za šta...ne možeš da pođeš u drugu...polako...brže, sad malo, voziš ko žena!

Ćuti, bre, malo, konju, nisam ćorava!

Hahahahaha, pa da vidiš kako je kad neko priča ko navijen...hahaha, pazi bre, ludakinjo, zamalo da zgaziš onu decu...u jebote, kolko ih je, ne mogu tolko da i' napravim ako i' pretepaš...

(ali zato...)

Meni donesi odma celo kilo, Radovane, mene će moja Milunka da odveze...
Opa! Iskusno, brate! Pa, kako vozi, naša Milunka?
Ko Alonso! Vrhunski, svaka joj čast!

Komentari

Milunka, oči moje :))))

Ne dao ti Bog, ako si žena, da ti muž sedi pored tebe dok voziš. Onda ,
stvarno možeš i da napraviš neki"kraval". Al, ima i gore: da prihvatiš
da te sveznajući muž UČI da voziš.Svaki misli da je Fanđo. Znam neke talentovane žene, koje su zbog toga odustale od vožnje za uvek.
Naravno, ako svako ima svoj auto, to je druga stvar.

@lučijal
u pravu si totalno...