Prijava
   

Nacionalna netrpeljivost

Oblik ponašanja koji se prenosi sa kolena na koleno, drugim rečima “dolazi iz porodice”.

Baba:”Čujem imaš novog dečka, a šta je?”
Unuka:”Stjuard, baba.”
Baba posle kraćeg razmišljanja:”Ma, samo kad nije musliman!”

Komentari

hahahaa, bravo, Dože :).

Primer je istinit, i star 30 godina.

Dože, Dože...samo plus...može....;)
mrzi me da idem na ono pesničko ćoše, na čet...na B92- ja s tobom sve ovde iskombinujem i miran sam...;)

@Iskusni
Za ono juče, muka mi je i da komentarišem...

I meni, konačno im je sistem pao u vodu, ali s obzirom da svi imaju vodu u ušima, možda jednog dana - isplivaju, a dotle ću živeti , kao i dosada, bez mnogo navijačkih strasti.
Trange frange-ne uspeva kad nemaš jak kostur ekipe-koji je srcem, zbog publike, vezan za interese kluba...;

Hahahaa, dobar si, tigrasti :-)

Hvala ID.

Iskusni, nije problem u sistemu, a ni u ekipi (ponavljam da smatram kako je ekipa odlična), nego u Homeru, ali to je moj već dobro poznati subjektivni stav. Hoću da kažem da bi Pešić na primer, sa istom ovom ekipom trenutno imao bolji skor u Evropi, ali opet će da me pljuju neki "objektivni" navijači.

Ja i dalje mislim da je stvar u sistemu/nivo odnosa u ekipi nije takav da se zna ko je gazda u ekipi.Crnci su došli takoreći juče, igraju neku svoju statistiku-nisujoš shvatili kakvu publiku ima Partizan.Nemaš na mestu vođe ekipe igrača koji sve to oseća i vuče.Omer još nije postigao kreativan nivo strahovlade("Uroš Tripković zna da je privilegija kad ga Omer psuje"-da parafraziram. Skup dobrih igrača ne znači dobar tim, milion primera imaš u sportu, naročito u fudbalu...Osnovni Partizanov kvalitet je borbenost koju na terenu malo ko sprovodi tako fanatično ko prošle sezone. Juče su odigrali prvo poluvreme solidno, ali su posle i stali i pogubili se pod pritiskom, uz nekoliko očiglednihsudijskih previda...poznato je da se bivša Partizanovi otpaci tipa Borovnjak i veliki razbijači koncepcije njihove igre, B.Popović ponovo motivišu kad ih nagaze posle nekog vremena.Bojan je juče par puta bio genije za basket....itd ...itd...Trpiću i Tripku si mogao mnogo mana da nađeš ali sa njima je Partizan nešto drugo+srce ubice-eto ti za koliko su slabiji-za tu hemiju