Prijava
   

Nafurane butikašice

Vrsta prodavačica u fensi, markiranim, extremno skupim buticima. Uvek su isfenirane, namirisane i doterane. One će vas po ulasku u butik odmeriti od glave do pete. Njihova ljubaznost prema vama zavisi od utiska koji ste ostavili na nju. Ako zaključi da imate dovoljno dubok džep da kupite nešto u njihovom butiku obasipaće vas pažnjom i biće veoma srdačne i uslužne. Ukoliko na osnovu vaše odeće, koja očigledno nije brendirana, utvrdi vaš osrednji finansijski status automatski vas stavlja pod ignore ili čisto-radi-reda uslužnost. Pri tom će kolutati očima kada je pitate za cenu nekog extremno skupog artikla. Takvim svojim stavom omalovažavanja namera joj je da vam da do znanja da trošite njeno dragoceno vreme. Ironija svega ovoga je u tome što je plata te iste butikašice srazmerno proporcionalna vrednosti jednog artikla u tom butiku.

Komentari

i zaboravio si da kazes da je obicno u pitanju ekstremno dobra riba.

ukusi su različiti!! ektremno?? hmm ne bih se baš sa tim složio! +++

GeNiJaLno.

Ne znam šta više volim, da ih gledam kako te iste izloge podove i police, peru, lomeći se pazeći da ne sjebu nešto od outfIta ili potope rukice u prljavu vodu, ili da ih sa istim 'mesto' pogledom lomim unutra, kad uđem u starim farmerkama i izbledeloj majci da vidim nešto.

Uglavnom cvrkuću, a drčni slučajevi... su tek uživanje. :)

hehhehe :) ko im kriv kad se kurče.

Rade na procenat, tačnije plata plus procenat. Tako da joj neko ko je ušao samo da pogleda, bukvalno oduzima vreme. Dobra defka +

+

Mada, fora je ući u butik neobrijan i u starim farmerkama, šatro zagledati i onda stvarno isukati keš i kupiti neki od skupljih artikala.
Nema veze što si te cipele/patike/jaknu/štagod odmeravao mesecima i štekao keš. Faca koju n.b. složi je neprocenjiva.