Prijava
   

Najbolja drugarica dobre ribe

Obično niska, debeljuškasta, neugledna, sa cvikama i bubuljicama. Vuče sa sobom knjigu i uglavnom mudro ćuti. Ima mobilni telefon star par sezona i dobila ga je od najbolje drugarice kad ga je ova izgustirala. U društvu je smatraju izuzetno pametnom ali je niko ne zove na žurke. Ipak, njena najbolja drugarica je stalno "šlepa" - "Može i ona sa mnom?". Šta će, momci pozovu i nju, a ona, umesto zahvalno da se skloni na terasu i čita knjigu koju je ponela, kao krpelj se zalepi za najbolju drugaricu, tako da ovu dobru niko ne može da je startuje.

- U, jebo te, kakva riba?!
- A vidi skota do nje?
- Aj da ja startujem ovu plavu, sa sifonima i nogama do plafona, a ti cvikerašicu... pričajte o školi.
- Ne seri. Aj da ja startujem plavku, a ti najbolju drugaricu...
- Ma... ajmo za šank, jebeš ribe!

Komentari

Nije los tekst, ali je vec prezvaka tema.

Bilo slicnih, ali plus od mene, nasmejah se!

Desavalo mi se to. Kurva je cak par puta isla sa nama do grada, sa sve dve knjige o Tvajlajtu, jer nije imala sta pametnije da radi, a i kontam da je ovoj bilo zao.

Kurva? Krotitelju, patetican si.

Dobar je tekst, ali su takve najbolje drugarice u suštini stereotip. Znam jednu devojku na koju se ložilo dosta likova koje poznajem, a njena najbolje ortakinja fizički nije bila uopšte loša cica i bila je prilično pametna. E, sad to koliko je bila "slatka" i prijatna u komunikaciji, to je već sasvim druga priča bez happy enda.

Dobro, mozda sam se malo preostro izrazio. :D

Ima mobilni telefon star par sezona

Због чега тачно је ово битно?

Lose. Povrsno. Prevazidjeno.

jadno. ja bih rekla da je najbolja drugarica dobre ribe-ona koja nije laka, pošto je obično to jedini kriterijum za "dobru ribu" u periodu škole, a za neke, možda i na dalje:)

takozvano krindovanje

Na Vuki ima više definicija o drugarici dobre ribe nego o dobroj ribi. Da li to znači da se mužjaci Vuke pale na te skrdobe?

Na Vuki ima više definicija o drugarici dobre ribe nego o dobroj ribi. Da li to znači da se mužjaci Vuke pale na te skrdobe?

Potpisujem. Al' ima vala i defki o dobrim đevojkama. Napisah i ja jednu nedavno.