Prijava
   

Najbolja zaštita protiv krađe automobila

Najbolja zastita protiv kradje automobila je ,pazljiv odabir istog....
Ako zelite da sto posto ,budete sigurni da vam ga niko nece ukrasti ,ili bilo sta iz njega,kupite Moskvica ili Ladu karavan !!!
Ova dva auta spadaju u klasu "vecitiih" automobila,koji se vezuju za gazdu.....jednom ih kupe i nikada vise ne mogu da ih prodaju!

Mozete da ih parkirate bilo gde i da ostavite kljuceve u kontakt bravi i otvorene prozore i najgore sto moze da vam se desi je da padne kisa i pokvasi vam sedista!

Komentari

Zaboravio si trabanta :) +

Читао сам да се у Мађарској Трабанти још увек масовно краду и препродају у делове.
+

Nije ni cudo ,posto ih u Madjarskoj ima pun kurac...bas kao i jugica kod nas!

Ja znam jednog bliskog mi prijatelja kome su ukrali ladu karavan! Covek onda kupio juga.

Imao sam dve Lade u firmi,koje se nisu ni zakljucavale i palile su se na dugme.Dovoljno je reci da ih je bilo nemoguce ukrasti,zato sto je za njihovo palenje bilo ptrebno izvesti ,toliko mnogo radnji,da osoba koja to ne zna,moze da izgubi,bar tri sata dok nadje sistem za to.Koliko se secam ,pre nego sto ih upalis,moras da zategnes platinu,pposto je oblaznuo sraf,da rucno otvoris sauf na karburatoru,posto je pukla sajla i ne moze iz vozila,da nadrukas gas jedno deset puta i tek onda pritiskas dugme ,koje daje kontakt za paljenje!Zimi se palilo na isti nacin,samo sto je ovaj postupak morao da se ponovi tri-cetiri puta......
....budi ti sad majstor ,pa ukradi Ladu!

Dok sam imao spaceka,ni ja nisam mogao da ga upalim