Prijava
   

Najpametnija osoba u razredu

Najčešće osoba (ona ili on) koja uopšte nije pametna niti prirodno inteligentna, nije pročitala nijednu knjigu u životu, ne stavlja razmak posle tačke i zareza, sluša Cecu, Bijons, Lejdi Gagu, Miru Škorić, maksimalno se ulizuje profesorima na razne načina, svakodnevno je učila sve napamet i po 2-3 sata, znala je sve od reči do reči isto kako piše u svesci ili knjizi, tako je i odgovarala, profesori su je voleli, jer je tobože pametna i zna dosta, a ustvari im je samo prepričala to što je učila napamet, a već posle tog časa sve zaboravi, i ni ne razume šta je učila, niti joj je bitno, ali bitno je da je svi hvale kako je pametna, i kako će završiti najbolji fakultet i biti doktor nauka.

Komentari

Plus samo zato što je sve ovo JEDNA rečenica!

Код мене је ђак генерације била девојка која није знала кад је почео Др. св. рат, у 4. разреду је питала професорицу српског да јој објасни значење речи фанатик, ја сам се ту откинуо од смеха!

Ovo je više za štrebera, bubalicu, uvlakača itd... Bolje promeni naslov definicije, možda ćeš imati više +

Kod mene je potpuno suprotno, ali ipak +... Spieler je u pravu.
Uglavnom su to bubalice, ali se promakne neka da bude đak g.

Ето, променио сам наслов, послушао сам вас. Ја сам то написао на основу сведочења пар пријатеља и моје девојке, пошто је код њих ситација са ђаком генерације била таква какву сам навео горе. Али, је жалосно што такви боље прођу од онога ко је стварно природно надарен.

Često je tako. Bla bla bla - sedi pet. Mada lukavi su profani, nanjuše one koji uče napamet. Ali jbg čovek treba imati spiku da bi prošao u životu. Nekima ona nadoknađuje druge mane, čak i glupost.