Prijava
   

Narkomani u pokusaju

Brate, neka ovo bude obrisano ali zaista moram ovo da kazem... Znaci tako mi idu na kurac ti likovi koji po ceo dan pricaju o tome kako su sinoc duvali, kako oce da probaju speed, ovo ono... Misle da je to kul i kada neko ne zeli to da proba oni su picke... E pa nije tako rodjaci! Non stop smaraju i prave se pametni, prosto se hvale time kao da je to nesto za ponos... I tripuju stalno kao da imaju neke fleseve i paranoicni su, al kolko ja znam to tako ne ide sa vutrom, al ajde, neka im bude jer ostaje ona stara narodna: "Cega se pametan stidi, tome se budala ponosi".

Indijanac - E buraz znas kako sam se navario sinoc i....
Drugi lik (koji zna da ovaj em laze em ga vec smara) - ahhhh (opet ista prica...)
Indijanac- ...I... Jao zaboravio sam sta sam teo, totalno sam prso s' mozgom od ove vutre.

Komentari

Znači, brate, obajsnio si, ovo ono.

Meni strašno na kurac idu takvi ljudi. Što je najgore, takvi su se nakotili na Vukajliji pa pišu definicije i prave postere o duvanju, marihuani i o tome kako su jebeno kul jer se oni, pobogu, drogiraju, kupuju drogu od zajebanog dilera, čak prosipaju fore kako to rade a da ih kerovi ne ukapiraju. M'rš!

PLUŠČINA ZA DEFKU!

U redu je, čak sam ti i plus dao, ali je trebalo da se više potrudiš da liči na definiciju, a ne da pričaš "brate" i to. Ovako će samo da ti je obrišu.
I da, i meni idu na reproduktivni organ.

a jbg iznerviran sam danas ceo dan slusam druga da to tako prica o tome i to... pa sam moro da napravim, cisto da se ispraznim... msm on je picka teska i ja to znam i zato me uzasno nervira!!! jbg... zato je recnik i takav

Што је најгоре представљају се као патријоте а у ствари нису јер ту вутру пазаре од Шиптара и јачају им привреду да нам отму Косово, ваде нам органе и пале цркве и попове!

НАРКОМАНИ СПАЛИЛИ СТЕ ПОПОВЕ ДЕЦХКО!

Ako si im rekao! Opet da im kažeš!