Prijava
   

Nasađivati se

Sigurno je da svako od nas poznaje bar jednu šlihtaru tj. osobu koja je spremna da uradi sve ne bi li joj bilo dobro, ili da popuši 4 crnačke kite, odjednom, radi svoje dobrobiti. Sa njima se često susrećemo u školi, na poslu, faksu, možda čak i u prodavnici ne bi li on dobio neki poklon ili pičke od kasirke. U društvu su takođe poznati kao uvlakuše, dupelizci... Ulizivanje najčešće dobro prodje.

Jovanovićka : Jao profesorka što vam je lep šeširić, sigurno da je koštao čitavo bogatstvo. Mnogo mi se svidja, a i kosa Vam je bajna danas, kako li je samo negovana.

Profesorka : Da da, A vi ostali vidite li kako se dolazi na čas? Spreman! Baš kao što je Jovanovićka, evo ti 5 za kraj godine!
_______________________________________
- O šefe, neko nam je danas veseo? I usput baš ste lepo odeveni, i kita vam danas izgleda toliko veliko, želela bih da je diram.

- Ohoho, ajde udji i zaključaj vrata. Spusti roletne i prioni na posao. Imaćeš povišicu, i prebačena si na mesto zamenika direkotra.

Takođe nasađivanje može i loše da prođe...

Jovanovićka : Jao profesorka što vam je lep šeširić, sigurno da je koštao čitavo bogatstvo. Mnogo mi se svidja, a i kosa Vam je bajna danas, kako li je samo

Profesorka : Ajde sad Jovanovićka zato što sereš lepo ti nama pred tablu, pa da nam objasniš Njutnove zakone.
________________________________________

- O šefe, neko nam je danas veseo? I usput baš ste lepo odeveni, i kita vam danas izgleda toliko veliko, želela bih da je diram.

- Koji kurac, mrš kući, droljo jedna, ja imam ženu koju volim! Nemoj više da sam te video.

Komentari

Zanimljivo je što je iz oba ugla +

Ispravi samo ovo

Spusti roletnem

imaš m viška na kraju :)

Fala fala :)
Sređeno :)

Hehe ... odličan primer +++

šlihtaru tj. sobu koja

fali "o" - osobu :)

Kako je Panćera nekada slatko svima odgovarao turajući smajli :)

Menjaju se deca, brt, sedmi razred je uvek bio kritičan