Prijava
   

Naturalizovani Beogradjanin

Obicno student iz unutrasnjosti Srbije, juce upisao Pravni ili Ekonomski a vec se zali na prevoz, dede i babe koji smrde na luk u tramvaju, poznaje sve delove Beograda (ukljucujuci Ovcu i Borcu) i odlicno se snalazi u njima dok je kod kuce, tako sto objasnjava prijateljima iz kraja kojim tramvajem stici do Cvetkove pijace.
Na Facebook profilu kao svoje prebivaliste navodi Beograd naravno, u rodnom gradu mu je dosadno iako je do prekjuce zevao u kafani "Kod Konja" i pio spricer sa maturantima, kad prica sa matorijima, menja naglasak i navodi kako "ovakvog ponasanja nema u civilizovanom svetu", studira najbolji fakultet na svetu i obavezan status na FB mu je :
"Kako volim svoju koleginicu Miru/Veru/Radmilu"
"Veceras ekonomijada/politijada/arhitekturijada/Mint/Plastic/Teatro"
"Molim onog dedu iz javnog prevoza sto mi je trazio 5 dinara da se sledeci put bar pristojno obuce/okupa/opere zubice/uradi minival"

Mala je gotova kad deda vidi njen status na fejsu...
Sledeci put ulazi sa kondomom u ruci u trolu

Komentari

Mene lik ubedjivao da poznaje Bg bolje od mene... A ja 20 i kusur godina živim ovde, a on par meseci... Rekao mi je da je trošarina saobraćajni centar Bg-a... +

Ne sviđaju mi se ovakve definicije. Nekako mi se čini da im je poenta da studenti iz "unutrašnjosti" nešto najgore što se dogodilo "spoljašnem"?!?!? Beogradu.
Nisam ni ocenio.

Kakva nakarada.
Sva sreća pa ja ne gledam poslugu i ljude sa sela u oči.

@hatorimatori
Ja kontam da nije to poenta. Ja sam iz Bg-a i imam mnogo prijatelja sa faksa koji nisu. I nemam ništa protiv toga. Već protiv onih koji dodju i pričaju Bg ovo ono. Ni ja ga ne volim nešto, ali kao što ja ne bih napadao njihov grad i sl. tako mislim da ne bi bilo ok da napadaju ovde. Ako im se ne svdija mogu i u druge gradove da idu.

Shvatam da smo mi iz unutrašnjosti kočnica svakog kulturnog napretka grada Beograda!