Prijava
   

Navijaci kraj TV ekrana

Jedan od najnizih staleza ljudske rase u Srbiji. Grupa najcesce starijih osoba (mada ima puno i mladjih) koja gleda utakmice iz svoje udobne fotelje kuci i komentarise kako koji igraci nemaju pojma, kako nam se klubovi raspadaju, kako su nekada JNA i Marakana bivali ispunjeni do zadnjeg mesta, a sada smo do neba kada dodje 10000 dusa, a ne pada im na pamet da odu na stadion, pa ako ne zele da navijaju, makar da sede da grickaju semenke i novcem od karte pomognu nasem fudbalu da se oporavi. Jos nizi stalez su oni koji cak ni na TV-u ne pogledaju mec, vec procitaju u novinama da je Zvezda dobila Partizan ili obrnuto i zezaju one koji navijaju za protivnicki tim.

Jako puno "nazovi" delija i grobara ima i na nasem sajtu(cast izuzecima koji imaju pravo da mi nabijaju na nos kada Zvezda izgubi u derbiju)

Komentari

Sto se mene tice ja bih ga zabranio. Ionako su kroz taj fudbal samo prali pare. Pored toga blage veze nemaju sa igrom, stvarno mi je dosadno da ih gledam. Drugo, mnogo je tu sljama, navijaci, tuce... Za sta bre, za neke tamo likove... Ja bih pre te pare ulozio u druge sportove.

па добро онда, од сутра нема фудбала. ко игра фудбал на колац, немашћен. ко помисли да игра да се бичује на тргу, шибом, 50 пута. ко се бави мафијањем у фудбалу, нека престане, најискреније га молимо(препоручујем друге гране попут дроге, оружја, белог (или црног) робља). ко хоће да иде викендом на текме, нек иде са кевом на пијац, жена има пуне руке намирница а ти би да енергију трошиш на стадиону. и не би фудбал.

Jedan od najnizih staleza su oni koji idu na utakmice....

Kada se zna da samo debili i idioti zeljni krvi idu na utakmice,u zelji da jedni drugima razbijaju glave i lome rebra,da se odlazak na utakmicu smatra rizikom,da nasi klubovi ne znaju da igraju fudbal.,postavlja se pitanje da li nasi klubovi zasluzuju da im platis kartu i tako ih finansijski pomognes....
Da se ja pitam,ja bi im ukinuo svaku vrstu finansiranja od strane drzave,naterao ih da placaju PDV i ukinuo sve vrste povlastica,zato sto ih ne zasluzuju.Fudbal je glup sport i oni koji se loze na njega u tolikoj meri da bi povredili drugog zbog jebene zabave,treba da robijaju i na taj nacin pomognu drustvu i drzavi.

mandarin i talentovani, hvala na komplimentu

алал вера на дефиницију +++ ватерполисти једва скупише паре да оду на првенство а једини су који су нам донели победу и вратили наду у спорт код нас... црно, црно...

Добра дефка
+

Kada se zna da samo debili i idioti zeljni krvi idu na utakmice,u zelji da jedni drugima razbijaju glave i lome rebra

Ти баш дуго ниси био на некој фудбалској утакмици? Има хулигана наравно, али имаш и туча за које не знаш, после којих актери окрвављени иду заједно на пиво. А има и оних који изађу само да се издеру и избаце негативну енергију из себе, да подрже клуб.

Али дефка је омиљенована, ипак је тужна истина.

Neki odmah menjaju temu na tuce i pucnjave. Naravno da ima i sljama na stadionima, ali ima i pravih navijaca koji dolaze da pomognu voljenom klubu/reprezentaciji da uspe. Oni su ti kojih treba da bude vise na stadionima a ne naku*cenih idiota...

Vidi, igra Crvena Zvezda u mom gradu a isti pun specijalne policije, znaci neverovatno, nigde ih nisam video vise nego tada. Sad ti meni odg. zbog cega? Pored toga, zbog cega oni mene moraju da tumbaju na pretresaju i ponasaju se kao da sam sljam? Pre cu da odem sa devojkom na neku predstavu ili sl. nego na fudbalsku utakmicu.