Prijava
   

Ne diraj to!

Izraz koji, u filmu, obećava da će biti belaja u narednih nekoliko sekundi. Obično to kaže stariji, iskusniji, pametniji lik nekom glupom, trapavom i radoznalom. Naravno, on ni ne stigne da dovrši rečenicu, a ovaj je već iščačkao to NEŠTO i dobrano ga zeznuo.

Dva lika u nekoj garaži, okruženi gomilom *uradi-sam* skalamerija koje je osoba A napravila.
A- Pametan lik.
B- Tupan.

A : "E, vidiš, ovo ti je moj novi extra-turbo 2000... " (Sav ponosan)
(Osoba B gleda neku sasvim drugu stvar)
B : "A šta ti je ovo?!"
(Osoba A se okreće nezamislivom brzinom i u sekundi menja izraz lica)
A : "NE DIR... !"
:klik:

Osoba A postane bela kao kreč, njegova preplašena faca je u krupnom planu. Kamera se okreće prema osobi B čija je faca istovremeno i zbunjena i uplašena. On guta knedlu jer zna da je nešto zeznuo.
Odjednom, nevidljiva sila povuče osobu B u neki hodnik i ona kreće da viče tolikom silinom da momentalno pritiskate MUTE na daljincu i pomišljate da ga verovatno siluje neka crnčuga od pozadi čim se toliko dere. Gledate ga tako, cirka, dva do tri minuta kako širom otvorenih usta i žmurećki pravi smešne grimase i otvara oči s vremena na vreme. Odjednom, on pada na zemlju i skonta da se vratio 9824739475934 godina unazad i tako postao savršena poslastica za 50-ak gladnih dinosaorusa oko njega.

Komentari

Imao sam ovakav slučaj.

Polomi mi se jedan na volan (ne u auto,nego onaj kompjuterski :D ) ja zalijepim i ono JEDVA stoji, i lik sjeda, klikće svako moguće dugme uz "šta je ovo", i pred kraj se zalijeće za zalijepljeno....
-Šta je ovo?
-Ne toooo!!!!
krc...drži ručku u ruku i smije se...
-PIČKA TI MATERINA, REKOH NE DIRAJ!!!!

Hahahahahaha :D Pa eto, kazem ja :D