Ne jebati ni za suve šljive

katija 2010-07-24 11:19:37 +0000

Kulturno ne obraćati pažnju na onoga ko ti se obraća. Ne fermati ga ni 2%. Mada, nisam baš sigurna da razumem otkud te suve šljive u izrazu. Zašto bi neko nekog uopšte i jebao za suve šljive. Ajd da su suve kajsije, pa da i razumem... Ali, tu je upravo caka. Kada vas neko kulira više minuta, a vi mu govorite nešto bitno, samo urliknite ovaj izraz i zagarantovano ćete privući pažnju vašeg sagovornika. Šljive imaju gotovo podjednako dobar efekat na privlačenje pažnje, koliko i na pražnjenje creva.

Moja majka: "Jelena, jesi isključila šporet?"
Ja:ne reagujem, gledam TV:
Majka:" Jelena, jel čuješ ti mene, jesi ugasila šporet, kuću ćeš nam zapaliti!"
Ja: (I dalje ništa, CSI je u pitanju)
Majka: "Pa ti nikog ne jebeš ni za suve šljive! Ma mamicu ti tvoju, gasi taj televizor!"

2
59 : 16
  1. Welcome back!

    Proveri pvt, ili ne jebeš ni za suve šljive. ;)

  2. 10i ne kurati plus! :)

Najnovije definicije

"Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… “Je l’ ti puši ćale?”, “Je l’ mogu u WC?”, “Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici.

Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči."

Status Magazin | April, 2009.