Prijava
   

Ne jedeš mi se

Poslednji argument i protivnapad na naredbu ''jedi govna''.

Komentari

Можеш ти то много боље братски -

Nemam inspiracije prave :/

Kako su me uvek nervirali ovi "možeš ti to bolje". Naravno da znam da mogu bolje, jbt. Hoću da napišem kratež kad mi se piše.

I dobar je kratež, šta više da se doda.

Možda ovo "ultimativni" da se zameni i sve kul.

Kratko i jasno - sviđ, plus.

Kako su me uvek nervirali ovi "možeš ti to bolje".

Mislim da je na mestu da ponekad nekom autoru kažeš da znaš da može bolje. Ne konkretno ovde, ovo jeste kratež i nema tu mnogo šta da se poboljša, nego inače. Tačno se vidi kad neko zbrza, napiše definiciju samo da bi nešto napisao, a znaš da može bolje.
Kao djorkaef, na primer. Ili ovaj novi rus...

Dobro, ponekad je na mestu. Posebno kad vidiš da se neko trudio, a da ništa nije postigao. I da, Đorkaef može bolje, samo da uspori.

Ali opet, ja lično znam da sam apsolutno svaku definiciju napisao s namerom da upravo tako izgleda. Kad mi neko kaže da mogu bolje, ja ponekad i ne odgovaram, jer znam da sam neki deo definicije s namerom pojednostavio, u drugom delu za cilj imao da ubacim nešto skriveno što možda baš niko i neće razumeti (ili ciljano da razume samo jedna do dve osobe). Često gađam i neistomišljenike...

Tako da često može doći do greške, nekome sugerišemo da može bolje, a on je to ga svestan, samo je želeo da ono što je napisao upravo izgleda kako treba da izgleda. Eto, pošto sam egocentrik, opet da se osvrnem na jednu svoju definiciju koja ima poprilično loš skor, a kada bih je iseckao i objasnio deo po deo šta zapravo mislim iza svakog pasusa, mnogi bi promenili svoje ocene. Oni što su plusirali bi minusirali, mnogi što su minusirali bi plusirali.

Zato ne volim komentar "možeš bolje", više volim "ne slažem se" ili "ne sviđa mi se ovaj deo", pa čak i "govno je ovo".

Svidž na ovo, kratež ko kratež

Meni je "Može to bolje" sasvim u redu, i koristiću ga ponekad i dalje.
Pa autor nek odgovori da je baš tako hteo.

autor se javlja da kaže da mu je možeš bolje ok sugestija, ne smeta mi. I sam nisam preterano zadovoljan defkama ali ovde nema šta bolje, tako je kako je. kapiram i bulg i agilnog i sve kul
hvala

Ma dobro, u pravu si, ali na nekim mestima me, kao ovde, takav komentar samo iritira. Čovek probao na drugi način (adekvatan sasvim), a onda komentar "možeš bolje" može autora samo da ukalupi u svoj raniji fazon, umesto da i dalje istražuje.

Puno groblje svih naših ostvarenja jer umemo i gore.

Ništa lakše nego biti gori.

Plus, simpaticno je, ali ispravi ovo "ultimativni" jer koliko znam na nasem "ultimativan" znaci da sadrzi ultimatum, ne znaci isto sto i engleska rijec "ultimate" (kao finalni/krajnji/najbolji)

ултима рацио
ево исправљено