Prijava
   

Ne moze ona biti toliko lepa koliko ja mogu biti impotentan

Muškarci cesto nagovaraju žene na seks tako što ih dovode u alkoholisano stanje.Poznato je da alkohol budi jaku seksualnu želju kod žena i spušta im kriterijume sa "Čekam svog princa na belom konju" na "I konj ce poslužiti".
Problem je što alkohol takodje izaziva i širenje krvnih sudova.Kada se to desi organizam jednostavno nema dovoljno i za krvne sudove i za erekciju.Tako muškarac ostaje bez para,bez samopouzdanja i bez seksa.

Komentari

nije bas sve tako crno. :))))

+ nije ti ovo tacno,u rasponu je od 30 godina vreme kada alkohol moze da prosiri krvne sudove a da ti se ne digne, ali tada vec postanes i impotentan.Elem,mislio sam na pocetku da se radi samo o alkoholisanom stanju zene,kad ono obrt kao u seriji,na kraju ne moze muskarcu da se digne zato sto je na pocetku hteo da napije zenu.Uskladi.

Ne govori se ovde o momcima koji odu na splav i popiju par koktela.Ovde je rec o jednoj drugoj kategoriji kojoj je potrebna prilicna kolicina alkohola da bi skupili hrabrosti da uopste dodju do zene i pitaju je sta zeli popiti.
:))

dobro ja sam onaj sto pije u parku,pa nemam pojma :0)

cek cek... zato zene napijaju muskarce kako bi im uzeli novac, ponos i samopostovanje bez seksa :D +++

E, moj veseli sevaste, mali prst ne samo da je pio u parku, on je tamo ponekad i ziveo...A sto se tice toga da se krvni sudovi ne sire neposredno posle unosa alkohola, pretpostavljam da ti je poznata cinjenica da par ljutih ljudi trgnu da bi se zagrejali, sto prouzroukje ne povisenu temperaturu tela vec snizenu pa je na hladnoci, ta zagrejanost ustvari subjektivni osecaj. kako se krvni sudovi sire pritisak u nijma je manji a jedan od osnova termodinamike veli da ako je pritisak manji temperatura je takodje manja. tacno je da se posle vise godina krvni sudovi sire ali za stalno...