Ne po licu, psihopato!

pokies 2009-07-31 18:07:20 +0000

Moguća verbalna reakcija nesubmisivne devojke koja nije očekivala takav završetak seksualnog odnosa.

Ona: NE PO LICU, PSIHOPATO!
Preporučeni odgovor 1:
Ma to je skroz normalno, izvini, nisam znao da ti smeta.
Preporučeni odgovor 2:
Ali dobro je za ten.

5
28 : 9
  1. Rizikujući da ćeš da me zamrziš za ceo život i da mi redovno tučeš minuse, moram da ti udelim minus iz čistog razloga jer su me smorile više definicije koje se nadovezuju jedna na drugu u stilu: Tri najveće noćne more stanovnika: Pizdinaca, Pičkovca na mlavi, Donjih kitorića itd.
    Neko je bio originalan i smislio "mogu u usta", ( ma koliko bila glupa defka ) a sad se necete smiriti dok ne popunite nozdrve, usi i pupak...i odradite sve varijacije na temu. jbg, Riki Martine, brate shvati me.

  2. Ne u oko pervezna stoko! :)

  3. plus za dobru losu zlu!

  4. Preporučeni odgovor 3: Zateže kožu (to sam pročitala negde)

    +

  5. minus za defku,a plus za dobru losu zlu koju ovom prilikom savetujem da to zapise kao defku.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.