Prijava
   

Ne snimamo vestern

Kratkotrzajna rečenica čiji je cilj smirivanje i lađenje glave osobi voljnoj da od nekog plana koji ne podrazumeva baš totalno ekstremnu varijantu i situacije koja nije baš toliko eskalirala, napravi scenu dostojnu najkrvavijeg kaubojskog filma.

- Idemo sa dvoje kola. Nas deset. Dosta je.
- Brate imam ja kombi još plus. I pođe nas još deset u kombiju.
- Ma ne treba nas toliko. Krčedin jebeni. Parkiramo se u mraku, sačekamo da lik dođe kući i ispred ga izujemo.
- Ma jok bre. Ode nas dvadeset. Uštekujemo se. Uđe nas dvoje, troje unutra, započnemo kavgu i izletimo napolje. Kada izađu, svi iskoče sa prangijama, satarama...
- Matori, ne snimamo jebeni vestern, nego idemo da prebijemo nekog seljaka iz Krčedina zato što je on nama prebio sa ekipom drugara. Nisu ga komadali motornim testerama.

Komentari

Pročitavši naslov, pomislio sam kako rasna bičarka jaše random lika, a on je mučen moli za obustavu radnje. U svakom slučaju dobra.

bože, što je ovaj oblak pokvaren...đoni+++

Plus, primer odličan, ali... Jesi li to namerno ubacio 4 puta "koji" u definiciju? Teško pofatati koji se koji na koji odnosi. :)

Jesi li to namerno ubacio 4 puta "koji" u definiciju? Teško pofatati koji se koji na koji odnosi. :)

Prepravljeno malo. Ubih se sa tom rečenicom.

Mala prepravka, veliki efekat, ovako je mnogo bolje.

Jeste bolje. Mada nekako sam se gubio sam tom rečenicom i nikako nisam mogao da se iskobeljam, na kraju sam odustao, pa kad si mi napisao, ja rekoh, aj da probam opet.