Prijava
   

Ne uzimaj drogu od stranaca

Subliminarna rečenica kojom su nas majke vaspitavale.

Uzimajte je samo od proverenih dilera.

Komentari

čitam ovo i ono tvoje za dobro za školu i pitam se sa koje planete su ti roditelji il ti samo onako lupetaš? minus

Đe to poslodavci dijele drogu, sunce ti jebem! Odma ih prijavi. To ti je građanska dužnost.

Sve moje definicije su realne.
Sve su se dogodile.

ВРАЋАЈ КУЛЕЊЕ!
Иначе, +

onda mi te žao, stefane, jer su ti roditelji potpuni idioti. mukice.

hahahah kole, jes tako XD

daj nemojte jebati sad. i ti likit

pa nema šanse da ti je keva ovo rekla stefiću. mogla je reći pazi se stranaca, ne uzimaj drogu ili ne razgovaraj sa strancima a droga je opasna ali obziorm, da ti sve čuješ onako kako želiš pa makra lagao u kevino ime, dodješ na sajt i napises jedno ovakvo sranje od defke, i još pokusavas da nas ubedis da je ovo istina

ma ne mislim ništa loše, al navodiš ovde da ti oni govore neke stvari koje su van pameti...kao ono :kako je to dobro za tvoju školu? ili ovo iz naslova...i ja sam roditelj i nikad ne bih ovako nešto rekla svom detetu...valjda :ne uzimaj NIŠTA od stranaca?!
ili ti u definicijama praviš glupake od tvojih roditelja da bi bio duhovit...nemam pojma, ali sve to što pišeš u vezi njih mi dođe nekako potpuno nelogično i nemoguće da neku decu vaspitavaju ljudi koji tako razmišljaju...ne znam, al nešto ne pije vodu da je ovo realno k'o što ti kažeš. preterano ih karikiraš, a život su ti dali.nema smisla i nije lepo to što radiš.

pa meni to moji nikad nisu rekli...
a ovo je kao ma jeeeeeeste......

ok likit, onda i dalje možeš da budeš sajtuša lolo

stefane, bolje briši ovo i ne pljuj više po onoj što te rodila, verovatno dojila i toliko toga žrtvovala zbog tebe...ovo ti je čist bezobrazluk.

isitna Stefane, nemoj da si stefan kostić!

pazi se stranaca, ne uzimaj drogu ili ne razgovaraj sa strancima

valjda :ne uzimaj NIŠTA od stranaca

Pa dobro, malo prepravljena verzija, šta sad... :)

kao ono :kako je to dobro za tvoju školu?

Šta je tu čudno?

to jeste.. majka se mora postovati!
caro <3

Pa dobro, malo prepravljena verzija, šta sad... :)

Pa ništa, samo kažeš da su sve tvoje defke realne a sada priznaješ da si iizmenio kevine reči. To ti upravo i govorimo :) da nije lepo i da ne budeš stefan kostić :)

LickItGood
caro <3

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kosmoolita, ti na to gledaš iz ugla majke.

Ja gledam iz ugla zezanja.
Čista sprdnja.

Neću da brišem.

ja sam samo htela da ti pomognem da spoznaš kolko ti je ovo zezanje glupo i besmisleno. smeješ se rođenoj majci i očekuješ da joj se i drugi smeju. to nije lepo. 'de si naučio da je humor zezanje na tuđi račun? ti ne treba da se smeješ njoj, nego s njom, ako si imalo čovek.

si čuo stefi?
nije lepo da vređaš ženu koja te je rodila samo zbog virtualnih posena. Babu smeš da zajebavaš ali kevu jok. Ok?

vidiš kako cara...on se ne smeje radojki, nego se smeju zajedno svaki put kad ona izvadi paradajz iz đubreta i skuva ručak, sve je to čisto, NJIHOVO đubre...

Tako je, ja i moja baka zajedno preljevamo :)

i cara bi za svoju radojku ruku u vatru stavio, a ti svoju majku ocrni,stefane? nije lepo, nije...

ja ovde komentarisem samo zato jer volim caru ponajviseee ^^

ja caru više ne volim.ujeo me za srce.

nisam kosmo, pogrešila si! Shvatila si previše ozbiljno a ja se nisam čak ni naljutio, i išao sam logikom da je bolje da te prijavim nego da ti objašnjavam zbog čega nisi u pravu, kako se sukob ne bi produbio.

trebao si da me udostojiš odgovora, ovako si ispao pička. mogli smo da rešimo ti i ja,a ne da pričamo preko drugih.
da je bilo ko drugi, bolelo bi me uvo, a od tebe mi zasmetalo baš zato što si mi bio mnogo gotivan, drčan i revolucionar, ja iz mlađih dana.
ovako si me samo razočarao, bez petlje MENI da odgovoriš, makar na pvt, a ne da si tužibaba čim te neko potkači. a ja sam sve uputila samo tebi, jer si mi samo ti tamo bio goitvan,ostali tamo su bili buranija.
nemoj da ti se ponovi ono tužakanje više. jasno?

kosmopolita

trebao si da me udostojiš odgovora, ovako si ispao pička. mogli smo da rešimo ti i ja,a ne da pričamo preko drugih.

Čuj ljubavi :) Nisam ja mogao da znam da si se ti obratila meni, a sada da ti dokazujem da nisi samo meni već svima (obzirom da si pomenula nas par najglasnijh) bezveze je. Realno, da si mi poslala na pvt naravno da bi mi to razjasnili bez po blama.

Drugarski, mislim da si preterala u onom postu, ne po pitanju vređanja već po pitanju insinuacija. Stvorila si neki stereotip o meni (obzirom da kažeš da se post odnosio na mene( koji nema veze sa vezom. Mislim, rekla si mi da sam debeli masni klinac kojeg su svi tukli u osnovnoj pa sam sada našao na netu jadnike kao što sam i ja pa sam krenuo u kontraofanzivu :))) mnogo je smešno :)

Ali ne brini, neću se više tužakati kao vaginica :)

ja što mislim o tebi sam jednom objasnila,ja mislim, nadžak babi i ,poznavajući mene,teško da je neko mogao da dobije toliko komplimenata u pet rečenica.
a onda si me ti razuverio kad te ponela popularnost međ decom na forumu.
da nisam imala visoko mišljenje ti nikad ne bi ni uspeo da me razočaraš, bolela bi me pička mnogo šta baljezgaš po forumu...onako mi je bilo krivo što sam te , još kao hrnjaua, pogrešno procenila..
al sad to više nije bitno...ovo je samo jebeni internet i svako nek reflektuje svoje frustracije...čak i stefan može da blati svoju majku.

a dobro, kako hoćeš :) ali moraš priznati da je grešaka u tvojoj proceni a ne u meni :)

čekaj,bre,dechko...jes ti to upravo hteo da kažeš da si oduvek bio govno, a da je moja krivica što sam mislila da nečemu vrediš ?!

pazi, ja mogu na tvoju subjektivnost uticati samo ako mi dozvoliš. Kada mi ne dozvoljavaš ( kao sada) ja onda imam 2 opcije. 1-da se objašnjavam sa tobom i trošim energiju 2-da prihvatim to što kažeš i vremenom ti pokažem da nisi u pravi ili jednostavno zaobiđem to što misliš jer, ja sam takav kakv ejsam, ako je nekome bitno da sam ok onda je bitno da sam samom sebi, drugi tu dolaze samo kao posledica :) dođu na svršen čin

koji su tvoji kriterijumi da neko bude ok je na znam, ukusi su različiti i za dobru zajebanciju i za štotša još. recimo ja msilim, da si pogrešno nastupila prilikom kritika stefanu i njegovom odnosu sa njegovom majkom, samo što je on neelokventan, ili ga baš briga, pa da ti lepo kaže, koji si ti bre đavo da ulaziš u odnose mene i moje majke. pa valjda ja znam šta bi nju vredjalo a šta ne, a ako pišem na ofrumu pišem iz zajebancije i mogu da pišem šta god hoću, jer ovo je samo pisana reč.

Mislim da se u tome razlikujemo ja i ti, u tom subjektivnom doživljaju interneta, ali da se razumemo, ja ne msilim da si ti staromodna seljanka zbog toga :)

e jebi ga sad...sad sam i seljanka?
neka ,caro, imam ja rešenje...zaobilaziću te, zaobilazi i ti mene ubuduće...ok?

vidiš da krivo tumačiš :) ne kažem da si seljnka samo da svako ima svoj nastup. Ja nisam doašo ovde da morališem tako da ti mene apsolutno ne moraš zaobilaziti. Barem ja tebe neću. Nemam razlog za to :)

ti nisi? a ja jesam došla da morališem? ma idi,bre,caro...i samo bez smajlija, molim te, čuvaj ih za stefana.

tripuješ, samo ti govorim da ne sudim o tebi direktno na osnovu tvojih postupaka na netu. Ako stavim smajli znači da mi je stalo da ti objasnim na adekvatan način šta mislim a ne da bi ti se uvlačio.

e jeste, tripujem...nismo se razumeli i teško da možemo da se razumemo ti i ja...zatrpasmo čoveku definiciju, nije lepo...ups,opet morališem.

e samo nešto da kažem..nevezano a i vezano... popretio sam par epizoda neke serije...Kako sam upoznao vašu majku...i tu ima neki Barni, to je ovaj na Stefijevom avataru....i on je Awesome....

Stefi bre, opet plagijaš...Barnija...:))

deco, nemojte se svađati...vodite ljubav a ne rat....

javio, ko sa decom spava upišan se budi...jesi čuo nekad tu narodnu mudrost?

tražio sam svećom nigde nema ljudi,
kadija te tuži kadija ti sudi, upomoć...

ja ratujem sam....

si čula ti tu Borinu mudrost?...

ja jesam...:))

i decu naučio...znaju podosta Borinih..al najviše vole Mogao sam biti ja i Nemoj da ideš mojom ulicom...čak ova mala beba.....

Ne, ja sam oduvek bio Awesome. Kako ne bi sajt pao od moje slike na avataru, morao sam da stavim sliku nekoga ko je manje Awesome od mene, ali je i dalje Awesome.
Kužiš?

vole i moja deca...ja ih uz boru uspavljivala.

ne...nisi u pravu Barni....