Prijava
   

Ne verujem da sad izlazi!

Uzvik nevere kockara koji je pratio određeni broj na ruletu, a on je pao tek kad je ovaj izgubio sve pare.

Izvučeni broj je osam crno
-A ne mogu da verujem da sad izlazi! E pazi jurim ga dvajes ruku i neće da padne ni u malu, a sad čim sam ustao bam najači broj! Nevera!

Komentari

Ja u zadnjih nedelju dana dobar 2 soma :D vratio dugove i kupio juga :D

To ti je najgora moguća stvar u životu! Znam da ne možeš al BATALI!

E moj rođače, bio sam i na odvikavanjima, i na terapijama i to je to... Znam da šta misliš kad kažeš batali... I ja svima to govorim. Verovatno si i ti u jednakim govnima.

Nisam igrao rulet nešto puno, ali prestao sam da se kladim kada sam nabio pikslu u TV u kladži.

Ne ja nisan više. Ali sam bio baš bolestan, išao sam na rulet zbog adrenalina, tresao sam se ako ne odem, išao sam da izgubim. Bukvalno da izgubim da bi ponovo jurio kintu i ponovo se uvaljivao... Nadam se da nisi takav, ja sam ''prestajao'' milion puta, i jednom sam jednostavno PRESTAO!

prestao sam da se kladim kada sam nabio pikslu u TV u kladži.

Ili si bio nateran da prestaneš? :D

Ili si bio nateran da prestaneš? :D

Ma jok, nego sam samo prestao posle toga. OK sam bio sa tom bagrom čija je kladža kroz neke priče. Dao kintu za TV i naerao sebe da prekinem. Ni 100din više ne dajem na tiket, a kamoli više.

Ti si karakter buraz, ili bar nisi ušao duboko u problem... Zavidim ti na tome :D

Bukvalno da izgubim da bi ponovo jurio kintu i ponovo se uvaljivao...

Standardno...

i jednom sam jednostavno PRESTAO!

E da mi je to doživeti.

Ti si karakter buraz, ili bar nisi ušao duboko u problem... Zavidim ti na tome :D

Nisam baš toliki karakter, prestajao sam sto puta, a tih dana vezalo se par stvari...nije samo to bilo u pitanju....moralo je sve da stane. Što reče Arlovski....PRESTAO!.

Ja sam mislio da to nije moguće. Znaš onaj trip pokušao sam sto puta pa što bi mi sad uspelo. Al jedno veče se vraćam posle izgubljene velike kinte na ruletu, onako bedan u basu sedim pogrbljen i na fonu mi ide pesma ovako: ''Mislim da dovoljno sam inteligentan da znam gde je greška pa su opravdanja smešna. Prošla dela kompromisna rešenja, preko toga svega iz početka krećem kako treba...''
I to sam sebi uvrteo kao lajf motiv, i ono bilo je teško par dana, al posle te prođe. Sad ne bi odigro ni loto za trije kinti!

Ma brate ja sam ti navučen ko INDIJANAC :D Po gotovo što sam u onoj kratkoj fazi dobitaka i znam da neminovno sledi ona druga ali džaba... A te poetične situacije tipa slušao sam muziku i onda mi je sinulo imao sam hiljadu puta... Razumeš me... Mada i ja tebe razumem i ja sam hiljadu puta prestajao da pušim po nedelju dve i evo sad već par meseci i mislim da neću više. Kontam da si sa te srane u pravu, samo kako ja da znam koji će put stvarno biti poslednji?

Mene je ukenjalo. Nisamo očekivao da ću ikad prestati, pogotovo ne zbog take gluposti. Ali nije verovatno to do pesme, nego mi se sve skupilo i rekao sam dosta. Izgubio sam zivot čoveče! Sad mi vr'! Nadam se da ćeš uspeti da prestaneš, jer ovako nema smisla. Il bar da te ukenja da se nastavi srećan niz. loloo

Il bar da te ukenja da se nastavi srećan niz.

Biće ovo bože zdravlja ;)

Biće ovo bože zdravlja ;)

Al' biće i ono! TroloLololooo