Nebojša iz Moskve

Puzzle-Fox 2014-06-10 18:00:43 +0000

Neki tip koji se zove Nebojša i živi u Moskvi i ima takve šabane od prijatelja i/ili familije da mu stalno naručuju pjesme na radio Moravi. To se dešava najmanje tri puta dnevno i pjesme se vrlo rijetko ponavljaju a uglavnom se radi o bržim i novijim numerama.
Cijenim da je dotični proćelavi student sa tetkom (i tetkom) u Njemačkoj koji transferiše kad mu šalju poruku na fejsbuk da su ga upravo pozdravili preko radija, ali ostavio bih prostora i za druge mogućnosti.

Voditeljka: Pozdrav za Nebojšu iz Moskve.
Alen Ademović: Pola ulice, priča da sam šuplja priča i da ne mogu bez nje.

2
24 : 6
  1. Лололо, колко луда дефка. +
    Поздрав за Небојшу, највећег јебача у селу.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.