Prijava
   

Nebojša Stefanović

Iliti ''Aleksandar Vučić je najbolji političar na svetu''. Poznatiji kao Neša D Slina. Jedna tužna mladost. Pola čovek-pola pijavica. Jedini baja kojem naočare ne daju na inteligenciji. Nebojša je čovek koji je doktorirao uvlačenje u dupe. Odavno mu se ne vide pertle u Acinom čmaru, sve u svemu, daleko je dogurao. To je jedino što zna. ''Biti poslušan. I dobro mu ide, za sad je bez konkurencije.

Kao student nije mogao da završi prvu godinu na ekonomiji i prešao je na Megableju, gde je postao doktor ekonomskih nauka. Mentor mu je bio vlasnik visoke ustanove, Mića. Na istom fakultetu počasni doktori su Nataša Bekvalac i Đura Frizura.

Posle prelaska Aleksandra Vučića, svog idola, boga, svega i svja, iz SRS u SNS, Neša je to naravno odmah sledio i polako se uzdigao kod Vučića kao najbolji pušač kurca. Bilo je tu još istaknutih buljsona kao Marko Đurić, ali Neša ih je sve ostavio daleko iza sebe(Naime, Đurić je prešao u Nikolićev čmar). Postavljen je za predsednika skupštine gde je svako uzimanje u usta boga Ace bilo kažnjavano isključivanjem mikrofona i ignorisanjem za repliku. Ko zna koliko je neprospavnih sati Neša proveo misleći na sve te grozote upućene Aci.

U Obrenovačkim poplavama, kao ministar unutrašnjih dela, vozio se u gumenom čamcu(bez kapuljače) i pokazivao prstom na ljude koje treba evakuisati. Jadni Stefke, prozebao, sam u poplavi, bez Ace, koji je u helikopteru i dali hlebove narodu. Svilene naočari su mu se pokvasile što od kiše, što od bola zato što Aleksandar nije pored njega.

Kada se sve završilo, odjednom su se pojavile neke zle prodane duše koje su htele da napakoste Neši. Naime, njegov doktorat je plagijat! ''Šmrc, Aco, reci im, neka mi vrate moj domaći!''. I pošto je jednom došao red i da Aca malo zaštiti svoju ''slinicu malu'', svaki napad na Šoneta jeste napad na Vladu. I Šone beše srećan i zadovoljan.

Nebojša Stefanović je trenutno zauzet, ne može da odgovori. Ne stiže, ne može ni da udahne od posla. Ima neodložna posla. Da da, u kabinetu premijera. Ma jeste, ne izlazi po 25 sati dnevno koliko traje radni dan Vučku. Sekretarica ne sme da odgovara na pitanja. Ali sve se vidi, te stvari ne mogu da se sakriju.
Upravo safta debelu džamutku svojoj prvoj velikoj ljubavi iz mladosti.

Napisano za Mizantrophi kup

Komentari

al ga ti ocrni jebote

Ne moš dobar hejt na ovu temu, jer sve što napišeš ne može da se približi stvarnosti. Ne može pošten čovek da ga mrzi koliko on zaslužuje. Ipak, +

Ovo si baš odlično odradio čovječe čiji je neprijatelj vjetar rijedak zaslužen plus

Jaко оригинално.

Снс ботови деле минусе

И ови којима су форице са Слином и екипом докурчиле.

слинице, слинџо, љуља ти се престо, доћи ће Вучићевић на твоје место....

Mića?Mića bez glavića?

Pre bih ovo rekao za Vulina, ali nema veze.