Prijava
   

Nedobitni dobitni tiket

Tiket odigran tako davno da ste i zaboravili na njega, najčešće u kladioničarskom rastrojstvu, kada se ni sam ne setiš šta si igrao, a šta ne.

Dešava se da bude zaboravljen unutar nekog džepa ili, još gore, da stoji na nekom vidnom mestu, a da na njega niko ne obrati pažnju.

I kada ga pronađete, pogledate i pokušate da se setite kada je u stvari odigran- ispostavi se da je prošlo toliko vremena od kada je istipovan da je za njegovu naplatu kasno.

Dobitan, a bezvredan.

Ovde je stajao primer vezan za jedan tiket iz priče, no, ipak (na sreću), izgleda da taj tiket nije bio dobitan. To je dokaz da nekad možeš da budeš srećan što nisi prošao tiket (npr. , kad misliš da si dobio, a ne možeš da naplatiš).

Komentari

Jedan moj poznanik je u jedan takav motao travu... :) Jebiga, nije imao rizlu :)
+

Па, рекох, овај беше у служби замотуљка. Транспортног, не пушљивог. :)
У сваком случају, и другар и ја смо испушили. :)

Srbija nemacka se igralo u petak u 13:30. Sa Ganom smo igrali u terminu koji si napiso.

Па шта ми онда значи ово НЕД? Недерланд?

Pa da, taj rad, da smo igrali sa Nederlandom, izgubili bi bar 16:0. :)

Јебем ли га, сад покушах преко резултата уживо да видим шта се тада играло, али ми не иде никако. :) Мислим, та квота је отприлике била на нас, али... :) Јебем ли га, онда ми је још лакше ако је недобитан. :)

Hehe + mada za mene je ovo - ne zbog kvliteta nego me podesca na moju nesrecu...naime odigro ja za 500kinte pre svetskog prvenstva da ce Spanija da osvoji (kvota 5.25) i posto SP traji kratkih mesec dana ja zaboravim de sam ga stavio...
P.S. Zbog toga sam navijao za Holandiju u finalu ali nista od toga

Склон к' лагању, немој да лажеш. :)
Шала, све је то кладионица, јебеш га...