Prijava
   

Negeometrijski oblik kurca

Valjkast, batičast, nalik malom buzdovanu, neobičan oblik kurca je uvek predstavljao izazovno pitanje za sve ljude. Svi znaju kako izgleda, svi se slažu da je pomalo čudnog i negeometrijskog oblika, ali se retko ko slaže oko objašnjenja jednostavnog pitanja: zašto baš taj, pečurkasti oblik?

Biološko objašnjenje

Kurac ima taj “glavati” oblik da bi se što bolje prilagodio različitim (fi) promerima različitih vagina i da bi što boljim “dihtovanjem” sprečio prevremeno isticanje sperme povećavajući verovatnoću oplođenja.

Medicinsko objašnjenje

“Glavati” oblik kurca je povezan sa velikim brojem nervnih završetaka koji su smešteni u glaviću čija je funkcija da obezbede što intenzivniji i “raskošniji” doživljaj seksa. To je ujedno i objašnjenje zašto se muškarci uvek i ponovo vraćaju seksu.

Tinejdžersko objašnjenje

Kurac na svom vrhu ima proširenje da ruka ne bi mogla lako da sklizne preko glavića prilikom drkanja što sprečava prljanje ruke u određenim momentima.

Komentari

Bosansko tumačenje

Da se ne opičiš šakom po čelu dok drkaš

zanimljivo istrazivanje...

Ја сам чуо од једног студента медицине да је главић код сисара шири, јер су женке многих врста (па и људи у прошлости) ужасно промискуитетне, па шири главић има улогу избацивања сперме својих претходника.

jeste dzimi ima i toga, funkcionise kao neka vrsta klipa i na vakuum principu izvlaci sadrzaj iz vagine, izmedju ostalog i spermu prethodnog jebaca, ali to mi je zvucalo isuvese "tehniciki", pa rekoh ajd da ne komplikujem

i da zaboravih, taj fenomen o kome ti pricas dzimi je narocito izrazen kod kitova. mislim treba izbaciti necim na desetine litara sperme prethodnog jebaca

јер су женке многих врста (па и људи у прошлости) ужасно промискуитетне

sta ce ti ovo u proslosti dzimi, pa valjda je i danas isto. Ovaj fazon je i meni poznat od ranije, ali dobro ga je upakovao covek, mislim da je o.k.

ПА, добро, јесу и даље промискуитетне, али не играју се сваки дан пуњене патке. xD