Prijava
   

Nejednaka muda

Možda nije opštepoznato da muška muda nisu jednaka, jedno je kraće a drugo duže. Ako ste se do sada zabrinuto pitali zbog čega je to tako, a bilo vas je sramota da nekog pitate - ne brinite, sve je ok, svima su nam takva.

Objašnjenje: Premda su nam muda okrugla, teško bi stajala jedno uz drugo, pa još između nogu, ne bi mogli normalno da hodamo, bolelo bi nas. Zbog toga su se lepo rasporedila jedno iznad drugog.

U sledećem izdanju govorićemo o nejednakim sisama kod devojaka.
Nastaviće se...

Komentari

JA ovo nisam provalio dok me drugarica nije prosvetlila tj kad sam vido njene nejednake sise, počo sam da je zezam, a onda mi je rekla da ih sve ribe imaju, samo je kod nekih izraženije - ko će sad da ulazi u detalje.

Ovo za sise nisam znao...i kakva ti je to drugarica koja ti pokazuje sise,ocu ja jednu takvu :D

eee, plati pa klati

Uh... Dobro je... :)

Ovo je definicija veka hahahahahhahaha - ne brinite, sve je ok, svima su nam takva. ovo je EPIC recenica ostao sam bez daha i komentara

hahahhahahahha genijalno :D

Kad će taj najavljeni nastavak?

Još uvek se bavim istraživačkim radom... ali novi materijal biće uskoro spreman da se prezentira mojoj omiljenoj publici u zemlji i inostranstvu.

Moj mali prilog tvom istrazivanju:
Nejednaka muda su ustvari sjajan dokaz lepote evolucije.
Priroda je konstruisala hazardersku igru sa mudima nasih predaka.
Ukoliko bi neko ili nesto klepilo nase pretke po mudima iste velicine, postojala bi sansa (50%) da jedno jaje ostane funkcionalno.
Medjutim, kolicina sperme koje bi ono samo moglo da proizvede da bi se efektivno oplodjavalo je bila premala.
Zato su bolje prolazili oni koji kojima se u raznoraznim nesrecama susilo jedno jaje, a oni imali drugo, defektno veliko jaje, koje je idalje imalo dovoljno sperme da se obavi oplodnja.
I mi smo svi potomci tih frikova sa nejednakim mudima, koja su im donela tih 3% prednosti u procesu prirodne selekcije.
Isto vazi i za sise - defektne sise su znacile nesto bolje sanse za vise mleka. Ali, pravi razlog za zabrinutost je ukoliko su muske sise razlicite velicine, jer nema nikakvog razloga da bude tako.

Требало је то да напишеш као дефку. :Д +

Hepa ispuc'o sam kredu.

i dodatak: kod desnorukih musskaraca levo mudo je smessteno nizze, a kod levorukih desno. ne znam zassto, al sam negde procit'o :] +

nisam to znao, pa to je dodatno neverovatno otkriće...

@mahnitee

Moguce da to ima veze sa razvojem strana mozga...kod levorukih ljudi razvijenija je desna strana mozga i obrnuto,ko ce ga znati :)

JA ZNAM DA CHUCK NORRIS IMA OBA JAJA VECA OD DRUGOG!

чула сам за то. а још нисам упознала девојку са различитим сисама иако сам о томе читала. моје су апсолутно идентичне, и када сам причала о томе са другарицама раније, само једна је рекла да јој је лева већа :) рекла бих да је ређа асиметрија него симетрија, као и на остатку тела.

Ja ih znam nekolko....

je l si napisao nastavak? :)

još uvek prikupljam gradivo ;)