Prijava
   

Neka baba i gazdina žena

Najsposobniji i ,vjerovatno, jedini vozači u EU. Nema auta u EU da ga nije vozila neka baba i gazdina žena, naravno prema riječima onih koji se bave preprodajom polovnih automobila uvezenih iz dotične i pretjerano željene zajednice. One znaju da voze i dječiju trokolicu, automobil "B" kategorije, kamion sa 24 kubika drva, autobus, avion, Feliksovu letjelicu. Što više one voze auto, kilometraža sve manja, auto sve novije.

-"E, druže imam, za tebe auto golf 4, 2004. godište, ma prešo samo 34000 km, ništa, vozila ga gazdina žena u Njemačkoj, znaš kako je očuvan, šta će ona samo do pijace i butika i to je to, ko za tebe 5000 evra a?"
-" Mrš stoko, svom si bratu od neke babe prodao mercedesa isto si tako pričao, kad je čovjek otišao na servis dijagnostika pokazala kilomtražu koju ni džambo džet ne preleti za dva radna vijeka, sječen na pola , vrata jedna maše cent a drugim fali cent, mogu misliti šta ćeš tek meni da uvališ."

Komentari

Svaka ti dala :-) +

Jebo majku to su više iizlizane fore nego one za Noris Čaka , hvala

Ma daj, ne bi ljudi valjda lagali...+

Nije niđe udaran, a ja mu udarim čvoku spadne kila kita sa njega koliko ga je uljepilo

minus...ima slicna...

zabole me kurac da trazim...

de si mrljo, čoveče? kako je? inače ja sam dobro kao što i tebi želim, i poslao sam ti poruku, al ti si bre pička obična što neš da odgovoriš... i poruči kumuda je luiz dao sinoć gol

za sve vas tamo jedan veliki :*

Naslov me naveo da pomislim na Ketrin Ešton i Hilari Klinton...