Prijava
   

Neka me pljuju kolko hoće, samo nek' mi objave veliku sliku u novinama

Postoji na zapadu nešto što se zove Attention whore ili na srpskom “slatka mala koja živi od skandala/više od jebača voli ukus dobrog trača (o sebi)” koje non-stop pokazuje dupe sa tv ekrana i čija “svakog drugog-trećeg dana naslovna je strana.”
Elem, danas u vreme internet demokratije i slobode govora, kad su svi postali kritičari, svi nešto seru, svi pljuju i kritikuju sve i svakoga, i svi imaju svoje mišljenje o svemu... čestiti ljudi koji ne trpe pljuvačinu su se povlačili, povlačili i konačno isparili iz svih sfera javnosti, umetnosti, nauke, politike, ostali su samo pljuvači i oni koji obožavaju da ih se pljuje, i koji parazitare na pljuvačini i kriticizmu u simbiozi sa svojim pljuvačima, a to su Attention whores.

Da bih pojasnio o čemu se radi navešću primer jedne osobe, čije ime ne bih pominjao. Ali shvatićete već.

-Naslov: Naučnici pronašli vodu na Marsu
Komentari: Saće Veliki vođa dizgradi Beograd na Marsu, he,he.

-E, si vido kako Kesić/Somborac/Njuz/Karleuša prcaju Velikog Vođu na UKT?
-Bogami ga izjebaše.

-Jtićpa na mitingu izjavio: moj politički program se ne razlikuje puno od programa Velikog Vođe i zato nemam o čemu da vam pričam osim da mrzim Velikog Vođu.

-Dićta/Čeda: Koja je strategija, kako konačno da se pojavimo na 2.dnevniku RTS?
-Čanak: Trebali biste vas dvojica da snimite pornić, Dićta je lep, a ti si Čedo nabildan, pazi, gay populacija-10% glasova! Šta mislite?
-Dićta: Ne, ne, Čedi se ne diže od steroida, zar ja ovako lep da budem u pozadini?
-Čanak: Dobro, onda ćemo da pljujemo po Vođi, šta drugo.

-Razultati : Veliki Vođa briljirao na izborima 95% glasova , konkurencija zbrisana, vuci siti, koze mekeću, ovce bleje, podšišane.

Komentari

Šarl de Gol je svoju popularnost merio brojem karikatura u kojim se pojavljuje u štampi. Nije bilo bitno kakva je kritika i koliki su mu nos nacrtali. Što više karikatura, to je svoju popularnost smatrao većom.

Neke od prvih velikih državnih agencija za praćenje štampanih medija sa kompletnog francuskog govornog područja su nastale u njegovo vreme i za njegove potrebe.

Nije za nju čovek ko ja
za nju je tip da je psuje i bije