Prijava
   

Nema ga k'o pravoslavlja u Iranu

Izraz koji se koristi za osobu koju baš nisi dugo video i koja kao da je u zemlju propala. Suroviji izraz od nema te k'o kurca na TV 1000, jer kurac se nekad i vidi na toj televiziji, dok u Iranu ćeš pre sresti Jetija nego pravoslavca.

- Jebote šta je sa Staklenom, nikako da bane na Vukajliju?
- Nemam pojma, nema je k'o pravoslavlja u Iranu.

Komentari

Johnny gotivim i tebe i tvoje defke al ti dadoh minus
Gde si cuo za ovaj izraz majke ti?!? XD

Lik iz kraja mi rekao pre pola sata. Nije me dugo video. Ili je bila Indonezija...jebem li ga

Dadoh + ali cini mi se da je bila ova defka ranije.. Nema veze u svakom slucaju je odlicna.. :)

stvarno možeš pre sresti Jetija :))) +

ali cini mi se da je bila ova defka ranije

Pazi, slabo mi je otvarala Vukajlija stranice, pa nisam ni pomislio na pretragu. Ako je bilo, nađi link i kilujem je odma'

Ma ni ja nisam siguran a mrzi me da trazim.. Ako je bila nek srede moderatori, meni je fora full i ja da se pitam nebi je kilno.. :)

Ma kul, nego baš mi zabadao sajt u tom momentu i nisam hteo da tražim, rako da bubnem pa ako je bilo lako ćemo da je skratimo za glavu :)

Dao sam ti prikane plus. Ali ima pravoslavnih Jermena, jbga. :)

Jermena, jbga. :)

Pa dobro Jermenija je Pravoslavna zemlja al' Iran mi deluje nešto slabo Pravoslavno.....a da mi njih lepo pokrstimo i gotova stvar :)

a da mi njih lepo pokrstimo i gotova stvar

Biće to tvrd orah, majku im šiitsku! :) SRBIJA DO KUALA LUMPURA!

Dobro je ovo, ja nikada nisam čuo za izraz. Možda bi stvarno bilo gotivnije za indoneziju jer Iranci su se kvazi sekularisali. I da, pravoslavlje se piše malim slovom. +

Dobro je ovo, ja nikada nisam čuo za izraz. Možda bi stvarno bilo gotivnije za indoneziju jer Iranci su se kvazi sekularisali. I da, pravoslavlje se piše malim slovom. +

Nisam ni ja čuo do juče. Možda je to drugar lupio na licu mesta, al' rekoh, aj da bacim ovde, ne zvuči loše. Mislim i ja da je Indonezija u pitanju ali rekoh da skratim pa sam stavio Iran. Ispraviću za pravoslavlje.

:+D, ne znam za pravoslavlje, ali ima, mislim, 1% hrišćana, u Iranu.