Prijava
   

Nenad Nenadović

N.N. glumac. Popeo nam se na glavu još kao N.N. dok je bio maloletan. Svuda prisutan, u serijama, filmovima, ali nedovoljno probojan i harizmatičan –i ostao nam u sećanju kao n.n. Danas zgodan za uloge trapavih i nesposobnih činovnika.

-Kako se zvaše onaj što glumi onog kilavog ambasadora u „Beloj lađi“?
-?!?...ma, onaj... n.n.

Komentari

Да л' зато што мени није проблем да се сетим његовог имена (можда и због брата Ненада) не сложих се са овим, те сам ја тај који је први стиснуо овај десни палац :)

Мени је он баш кул лик. :)))

Sad je kul - ko već navedeni ambasador, ali ja mu pamtim ime tek u zadnjih par godina, a čovek traje li traje...;))

Pridržinjo, umesto odgovora, napisao sam š'a je Definicija iznenađenja - i pustio mlade i stare da glasaju, evo, ubiše se od nadglasavanja za beznačajnu definiciju(trenutno ima više glasova nego neke mnogo mnogo sadržajnije)...da ne duljim, nije taj tvoj minus tako značajna pojava, ali AKO SI SE JAVIO....;)))

Iiiiiii....Pridržinjo, zaboravih da iskritikujem tvoju netolerantnost.Mi koji nismo imali brata, pa još Nenada nismo nikako mogli da popamtimo ime gospodina glumca...vrlo si pristrasan ispao, možda neću više da se dopisujem s tobom...;)))))

Ja vas gos'n Iskusni molim za neku vrstu oprosta (ako je to ikako moguće)... meni je NN oduvek nekako bio upečatljiv, te moja "netolerancija" nekako dodje sama od sebe... :)))

A definicija iznenadjenja je odlično opisala baš ono što se desilo meni jutros... nekako osetih potrebu da se javim, naročito jer znam da neobično volite obrazloženja (e sad koliko je moje bilo ubedljivo, možda i jeste za diskusiju) :)))

Cela diskusija je bila u znaku tvog trenutno avatarića-(smajli dase ne zaboravi...;)))

Neša je legenda. Pa ko da zaboravi decu borce u filmu "Boško Buha".