Prijava
   

Neprijatelji Srba i Srpstva

To su neki belosvetski indijanci, obicno vrlo uspesni ili mocni ljudi, koje ceo svet gotivi i koji gledaju svoja posla, a koje su nezavisni Srbijanski mediji (Kurir, Press, Glas, Skandal, Svet, Pravda...) proglasili protivnicima svega sto je Srpsko, mrziteljima naseg naroda i narodnosti...

Po Medijima - Neprijatelji Srpstva:
-Roger Federer
-Michael Phelps
-Donald Tramp
-Curt Cobain
-Bono Vox
-Eminem
Tuzna je istina da vecina navedenih nema blage veze gde se Srbija nalazi, a one koji i znaju... bas i zabole da hejtuju

Komentari

Curt Cobain? Sta im on smeta? Jel su normalni? Covek je mrtav "for the love of God"!

Verujem da ništa pametno u tim novinama nije izašlo, pa me ne čudi što imaju glupe i ograničene zaključke i stavove.+

@Princess.super.star:
Pa, kao na nekom izdanju nirvane, nemoj me drzati za rec, da li je cd, kaseta ili ploca, po Kuriru navodno pise da je taj nosac zvuka "zabranjen za pse i za srbe"
Provereno...To nije istina!

To nista nije istina! Eminem NIKADA NIJE imao emisiju protiv Srbije, niti je ikad rekao da mrzi srbe... to samo izmisljotina onih koji su ljubomorni na uspesne ljude i koji hoce da ga svi srbi mrze jer on navodno "mrzi srbe" BANALNA GLUPOST

Ne znam, ovo za Kurta (RIP), moguće da je basista, Novoselić, tu umešao prste, opet poreklom je Hrvat...Ali i Kurt je bio narkoman, ko zna šta se sve njemu vrzmalo po glavi!

-Kurt Cobain i Nirvana su na svom koncertu stavili natpis ''Zabranjen ulaz psima i Srbima''.
-Bono Vox proziva Srbe jos od rata u BiH pa i na Kosovu i cuo sam da je devedesetih javno ispljuvao likove sa Srpskom zastavom na nekom koncertu.
-Eminem je iz Detroita a Detroit za Albance je (ili bio) isto sto Cikago za Srbe, tako da nije iskljuceno da mu je munuta neka kinta da prozbori koju za ''Albansku stvar'' kao 50cent koji je podrzao Kosovo i ako verovatno ne zna gde se nalazi.
A za Trampa i ove sportiste (pogotovo za sportiste) prvi put cujem...