Prijava
   

Neprijatni TV trenuci

Svi smo ih imali. Okupi se porodica da gleda neki lep film kad ono prc, u sred zapleta dvoje se dohvate i krenu da se žvalave, ma da je samo to nego i poskidaju gaće i zajašu se!

Titanik... eh divan film. Prava ljubav ovo ono. Odoše njih dvoje negde u potpalublje, misliš sad će da razmenjuju tople reči... OĆEŠ PRIJATELJU!!! Upadoše u neku limuzinu i dok si rekao keks ona belom gospodskom rukom, umazanom serumom sa njegovog ponosa, trlja zamagljeni prozor oldtajmera.

Porodica u šoku! Ćale počinje da psuje politiku, majka otrča da upali veš mašinu (praznu), deda zinuo i non stop pita: "Otkud sneg na televizoru, nov televizor?", sestra kao dohvatila nešto da plete iako nikad plela nije, a samo mali sinčić radoznalo gleda scenu i iskreno pita: "Tato, a šta oni to rade, 'oće da se uguše u tem kolima?"

Komentari

Aaaa malo poslednji primer ražalostio, ali ipak +

Krajsler, misliš da bi trebalo nešto da promenim u defki?

Primer mi se ne sviđa kad keva pomeša kitu i pasulj xD
ostalo je super
A lično sam mislio da ćeš pažnju skrenuti kad porodica gleda neki film za koji misli da je fin, odjednom se pojavi neka seksi scen, keva odma' uzima daljinski menja kanale, deca se smeju i tako to..
Sve u svemu plus

Hvala na savetu, probaću nešto da izmuljam.

koliko ti je bolja ova verzija, nisi ni svestan

Камерон их је лепо упозорио: конкретан "драмски заплет" се могао наслутити још од сцене у којој Кејт позира за онај акт.
+++