Prijava
   

Nešto

Oblik nepoznate vanzemaljske inteligencije koji se formira u studentskim frižiderima. Obitava na hrani poslatoj od kuće koju nisi pojeo, jer si tada još uvek imao kinte za pljeskavicu.

- Prvih nedelju dana se ponaša relativno normalno i nije agresivno.
- Druge nedelje se primećuju aktivnosti kada počinje da raste i širi se na ostale namirnice i počinju da mu rastu malje i čekinje.
- Treća je nedelja, to je već zauzelo jedan deo frižidera i pojelo sve namirnice, počinju da mu rastu pipci i otvorilo je oči. Frižider više ne otvaraš jer poslednji put kada si probao da to uradiš, stvor u frižideru je probao da ti odgrize ruku.
- Četvrte nedelje pipci već vire iz frižidera a ti ne možeš da spavaš od buke koje buđava karakondžula pravi, verovatno jer je gladna. Ne spavaš i od straha da te ne pojede na spavanju pa dežuraš sa gazdinim budakom. Ovo je znak da je vreme da pozoveš ortake i da izbacite frižider kroz prozor ili vatrogasce pa neka se jebu sa njim kako hoće, ko ih jebe ionako po ceo dan kartaju šaha i igraju karata. Možeš i da baciš molotovljev koktel na frižider, što će ga sigurno ubiti... A na isti način će tebe verovatno ubiti gazda jer si mu upalio kuću.

Komentari

hahahahha... odlična! +

Kakav horor film od primera! :)
Sjajno +

Pa, dovoljno sam iščitala, pomno te pratim od sad.