Prijava
   

Neuspela sponzorusa u studentskoj menzi

Devojka koja je, valjda, dosla na faks da se uda bogato i da zivi zivot svetske dame i sve da jede srebrnim priborom iz dijamntskih tanjira piletinu sa sirom u umaku od pomorandze, no, posto i za ovo popularno zanimanje treba imati malo klikera, a nije, u medjuvremenu, naucila da kuva, dolazi u studentsku menzu da napuni svoj ravni stomacic, a usput vredja ljudima hranu i inteligenciju.

Doticna seda za sto sa kolegom i pocinje viljuskom i nozem da rucka ribu iz svog tanjira.
Kolega: "Tanja, riba se jede rukama."
Tanja: "Ovde da jedem rukama? Da li si ti normalan? Pa ko zna kako je ova hrana prljava... Nema sanse da to pipam!"
(valjda prazan zeludac ne bira, al' aristokratske ruke nece da pipaju ta govna)

Komentari

+ Te su mi omiljene, sve bi ih na kolac... kožni ;)

najjace su one kada dodju,pogledaju red,dignu nos u oblake i okrenu se u fazonu ne treba meni ovo:D

A što ljudi ne vole sponzoruše????....;))))))))))

Mene u srednjoj smorila neka krmaca tako, mi na velikom o. jedemo neke sendvice, a ona nas pogleda sa gadjenjem i prokomentarise "kako mozete da jedete TO, pa te sendvicare su sve prljave, ko zna sta stavljaju unutra, bljak, fuj". Pomislim u sebi "Ti ces da mi kazes kravetino, pitam se zasto imas 20kg vise od mene, sigirno zato sto ne volis da jedes. Mora kuci da cepas onu alpsku sa hrskavicom, sve guras u usta koliko ti se svidja, moraju keva i cale da te paze da ne bi gurala jos negde". Normalno, precutao sam i samo sam rekao "Meni se svidja" :D

i bre, iskusni, ma da je ona uspela, ja bih bre skinula kapu i rekla: "Svaka cas', sestro, znala si svoj cilj i ostvarila ga!" Svako treba da dobije ono za sta se izbori. A ove neuspele sto mi se femkaju...pih...:)))

A, be, Enerdži-ti si:
1)već rekla,definisala-sve jasno,
2)žensko si....itd...
tražim neki(nepristrašni) odgovor....;)))

Migza, nisam bas takva iskustva imala, al' jednom me koleginica pitala, dok sam zdrala neki sendvic iz "Majke hrabrost" (tako smo zvali pekaru na faksu): "Je l' to barem toplo?". :) "Ma, nije", reko', "al' sta mi iz provincije pa znamo sta je toplo." :)

Jel to ona pekara na filoloskom? Ja ovoj nisam mogao da odgovorim tako, je smo iz iste provincije, mada sudeci po njoj ona je iz neke bolje :P Ma iritiraju me takve "ribe" koje su u fazonu kad prdnem mirise na prolece, a kakim ljubichice. Nemam ja volje da se nadjebavam sa njima.

jes ta na filoloskom

A, pa hranio sam se i ja tamo. Studirao jednu godinu nJemackog, al nisam bas nesto bio prionuo na ucenje, jbg.

Hahaha, ich hab so gleich bei mir gedacht als ich Lily Marlen gesehen hab, die muss doch Deutsch studieren. Und welches Jahr? Kann ja sogar sein das wir uns kennen.

Schon fertig, aber im Jahre 2003 hab' ich mich an dieser Uni eingeschrieben...na, dann...vielleicht...;)

Pojma nemam nisam nikad studirao,al sam nekoliko puta jeo u studentskoj menzi u NS.Asfaltirali smo staze oko fakulteta,pa nas je onaj neki njihov baja tamo,zvao na klopu.Pičetina im je dobra,a ni klopa nije loša.Za malo novaca može se lepo klopati,pride se mogu i oči napariti,ako imaš petlju možda i nešto više.
Plus za studentske menze i ribice u njima.

Ich hab mich 2002 eingeschrieben, und das Jahr wiederholt, war aber dann nicht an den Vorlesungen anwesend. Es kööönte dann sein das wir uns mal gesehen haben. Kennst Du Sonja Aleksic, Olivera Kantar, Milos Stipic oder Milan Kolarevic? Bin die Generaton.

Nur Milos kenne ich nicht, alle anderen kenne ich schon.

To je zato sto je on zavrsio sve u roku :) Ma germanisti su povezani kao creva :D

Zato sto ih mnogo ima. :)))

moze biti, moze biti.
inace pogledaj PP, da ne davimo vise druge ovde.

Eto request poslat. BTW Dusicu Milic ja ne poznajem, iako je imam medju prijateljima, istripovao sam se da je znam, a onda sam se setio da se Dusica koju ja poznajem preziva Brankovic, jbg, kratka pamet :D