Prijava
   

NFL

NFL je skraćenica od Nacionalna fudbalska liga.To je ona liga u kojoj se takmiče timovi koji se bave fudbalom,kako to zovu amerikanci,odnosno američkim fudbalom ili američkim ragbijem,kako to zovu oni koji nisu amerikanci.

Neverovatno,ali istinito:navijači dva suprotstavljena tima na jednoj utakmici,sede pomešani jedni sa drugima a ne tuku se,ne guraju pandurima baklje u usta,ne ispaljuju rakete na suprotnu tribinu i ne ubijaju protivničke navijače po kafićima.Čudan neki svet.

Komentari

Pre nešto više od mesec dana imao sam priliku da prisustvujem meču NFL-a uzmeđu Washintona i Pitsburgha...Ceo stadion izmešan crvenim i žutim dresovima...navijači gledaju utakmicu,uživaju...navijači su između ostalog deke,bake,invalidi,deca ispod 5 godina.Kao što ti reče,čudan neki svet.Veliki plus

хех не знам ко је икада гурао пандуру бакљу у уста?!прва лаж....то су ти брале сипматизери кловнови не навијачи ;) али добра дефка:)

I ja sam bio na nekim od utakmica Redskinsa dok ziveh u okolini DCja, zaista prizor za uzivanje. Steta sto Pittsburgh pobedi prosle sezone. :) plus

Pa dobro ali stigla je osveta...u predsezoni ako ništa drugo.:D

Oakland Raiders ima navijace koji su najblizi fudbalskim navijacima u Evropi tzv. Raider Nation.Alkohol,tuce,odredjeni deo tribina,sukobi sa murijom ali je sve to mlako i marginalizovano kao i svi americki navijaci.D-FENS,D-FENS!

tacno ali oni ne dolaze da gledaju svoj tim nego da budu vidjeni i da za male pare jedu i piju.

?
A ovi ovde da ubijaju i pale, to hoces da kazes?

Jebo mater kriva...al smo mi Srbi neki povodljiv i histeričan narod...mada ono,kažem ja,za sve su krivi navijači,zabranimo navijanje,u pravu ste(a ko je u pravu,dobije...)

I da se razumemo...ako nešto mrzim to je generalizovanje...a što se guranja baklje tiče,tuj mož samo se ubrišeš(nego koji načelnik žandarmerije je potpisao nalog da nesretnik bude na tribini taj dan?)

@doriangrey87

nažalost...

@darko85

To nije tačno,idu pre svega da gledaju meč,pa tek onda da se provedu.A što se tiče toga "za male pare"-nije tačno...tamo ti je sve i do duplo skuplje nego bilo gde drugde...

U pravu su ovi ljudi, ako nijedan nacelnik nije potpisao nalog da pandur bude na tribini, elementarno gradjansko pravo svakog coveka je da panduru bez naloga gurne baklju u usta/oko/dupe/gdegod. Pravda za Urosa, pandur nije imao pravo da dodje na utakmicu!

Aj batalite ove teme... vidite da vam ne ide...

Na to da je protivnička publika pomešana smo već navikli i u običnom fudbalu, naravno samo kada su u pitanju fudbalske lige gde su visoki standardi.