Prijava
   

Ni za koje pare se ne bih slikala gola

Najveća laž koju izgovori bilo koja pevačica ili manekenka u Srbiji. Na početku karijere, kada novinari krenu da se interesuju ovakvim pitanjima, nijedna svetica ne kaže da bi se slikala gola, sve su one divne i mirišu, imaju svoj ponos, a svi znamo da imaju svoju cenu, koja je pritom veoma mala. Svaka će se skinuti i za novine, pod objašnjenje da je to umetnost, a skinuće se i za nekog ćelavog impotentnog baju, što im se više isplati jer samo mora malo da ih jebucka i udara po turu. Veoma je jasno da je su to dva posla za koja ti ne treba nekakva pamet, inteligencija, samo suva lepota ili hirurgija, pa kad smore publiku i jebače moraju da se posežu za nečim novim, a to nije još jedno lepo slikanje za neki magazin, već pokazivanje sisa. Tako će se svaka kad-tad skinuti samo je pitanje kad i za koliko male pare, jer onda kad ona želi da se pokaže, nije to toliko traženo i poželjno kao onda kad je rekla da to nema cenu.

Komentari

Da, pogotovo ona koja počinje. Odakle joj 50.000 evra za album (mislim na pevačice, manekenke ne komentarišem, to se zna)? Mislim da bar 80% njih sve preko kreveta, na žalost.

Zipa, to se sve radi na obostrano zadovoljstvo. Ti daš dupe i sise a on će tebi da sredi sve ostalo. Tu nije kraj, zarađivaćeš pare od glupog naroda koji voli kičeraj, a on dobije 30 posto od svega. Surovi kapitalizam!