Prijava
   

Niggergorci

Nekada poznatiji kao ''Crnogorci'' su narod iz Jugoistočne Evrope. Teorijski i praktično do 2004. godine nisu ni postojali već su burno deklarisali da su Srbi. Među tim vremenom se sve menja pa i oni.
Karakteristike:
Dan medju Nigergorcima počinje između 12h i 14h kada se i bude orni za novi odmor, najčešće leškaranje u prirodi ili na krevetu u kući. Hrane se isto kao i normalni narodi sveta, spavaju isto, samo znatno više u vremenskom pogledu.
Jezik Nigergoraca naziva se nigergorski ili crnogorski i najzanimljivija stvar ovog jezika je što je apsolutno isti kao srpski, ali Nigergorci ne bi bili Nigergorci kada ne bi ubacili nešto novo. Tako su i ubacili slova koje liči na meko C, ruski meki znak ''Š'' ili ''ŠLJ'' kako ga izgovaraju, da to se nalazi u njihovoj azbuci.
Odevanje je veoma karakteristično, obično se, oko vrata, nose krstovi od po par kila, izrađeni od čistog zlata, raskošna odela i obuća.
Ovim Crnogorci, Nigergorci, kako god gube podosta ličnosti a dovoljno je reći samo Petar Petrović Njegoš koji je i sam izjavio da je Srbin.

Komentari

A može i Šiptogorci, plus u svakom slučaju. Eh, da... kad smo već kod naših, domaćih niggera, evo još nešto http://vukajlija.com/zabava/posteri/40757

Dobro može i tako, ali svejedno jseu niggeri...:D
Dobar ti je poster...xD