Prijava
   

Nije od sapuna pa da se potroši

Jedino pozitivno što može da mu padne na pamet, kad ulovi ženu u krivojebu.

U trenutku shvati da mu je život sranje. Da su mu deca propala i da u njih nije ulagao dovoljno, ona mala se oblači ko da se prodaje, ne bi je ni prepoznao bez šminke, a sin, nije siguran, ma ne mogu oči biti tako crvene od piva. Firma će mu uskoro u stečaj, likvidaciju, kurac palac, izdržavaće ova njegova, posle 35 godina staža i rmbanja ode na biro, a kako će do penzije pojma nema. Roditelji davno upokojeni, a prijatelji za koje bi dao ruku pokazali kao najobičniji smaradovi... Ženu jedinu uzdanica i podršku u životu, ulovio je sa komšijom, kumom, u njihovom bračnom krevetu.
Svestan da je ozbiljno popušio u životu, i da su svi njegovi planovi zakopani pod teretom zvanim Srbija, okreće se na pristima i tiho izlazi i svog stana kao lopov, zatvara vrata za sobom, besčujno. Da puca u sebe, nju, njega, to mu baš sranje, posle da mu muče decu da im je otac samoubica ili ubica, a mati kurva. Bolje biti budala za sebe, nego da celo selo zna. Što da se svađa sa njom, rodila mu je dvoje dece, kuva mu i pegla 30 godina. Pa, šta ako je jebe, nije ni prvi kome se to dogodilo, jebo je i on mnoge, Micu pekarevu, Jovinu ženu... A na kraju krajeva nije ni njena pička od sapuna pa da se potroši. Ostaće valjda i za njega nešto....

Komentari

Pesimizam na nivou... Ali i realnost, te +

jebiga al jean + i od mene

Teška, al dobra... Samo par greškica ispravi: deca propali, ubuci, zvani Srbija,

Стручно објашњено, нема шта :)

Odlična.
Istinit dogadjaj sa neke svadbe.
Muž saznaje da ga je žena prevarila sa Najboljim Drugarom. Muž ga pita da mu to objasni, nadajući se da ga okolina zajebava, no N.Drugar mu objašnjava:
-Ajde, šta si pokiso?! Jesam, jesam...ali samo jednom. Izvini.

hahahha a to mu kao ono jednom ko nijedom!