Nije posteno

Guja-Serpiente 2010-03-25 13:29:41 +0000

Ono sto cesto kazemo kada nam nesto nije pravo, nije onako kako zelimo ili ocekujemo da bude, kada je nesto totalno suprotno od onoga sto bi trebalo biti. Sve cesce ovo govorimo i kada znamo da nismo u pravu, ali ipak se trudimo biti sto tvrdoglavija junad i ostati pri svom misljenju.

Kuckala sam sinoc defke po Vuki i naravno zakucam se do 00:05 ili 00:10, danas naravno imam inspiraciju kao nikada za pisanje defki, ali posto sam zakoracila u novi dan umjesto pet imam pravo na dvije... iiii stvarnooo NIJE POSTENO!!!

0
20 : 7

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.