Nikad nije koristio dial-up internet

Danitelj 2012-02-03 16:11:32 +0000

Izraz kojim neku današnju mladu osobu svrstavamo u kategoriju klinaca.

(Kladionica)
- Evo, tri tiketa po pedeset dinara.
- Da vidim prvo ličnu kartu. Koliko imaš godina?
- Oo...osamnaest. Nisam je poneo, ostala mi u drugom novčaniku.
- Mali, ako ti imaš više od petnaest, onda sam ja Beri Vajt! Nisi ti u životu dial-up modem koristio... Ajde, paljba odavde! Šalji nekog starijeg da ti uplaćuje - kao sva normalna deca.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
(Plaža)
- Burazeru, snimi kakva je ova mala u crvenom kupaćem! Odoh da je pitam da mi namaže leđa...
- Mare, pedofilčino, ta ne zna šta je dial-up internet! Evo, tu me seci ako ima šesnaest godina. Vidi, ima "Digimon" peškir... Garant je na plaži sa ćaletom, verovatno je otišao da joj kupi sladoled.

0
23 : 5

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.