Prijava
   

Nikon Sevast

Skroz originalan djavolak. Omiljeni lik iz Hazarskog recnika. Jedna nozdrva u nosu, a ima i onaj cudan rep na koji mokri. :)

Ja ne poričem da sam Sotona - priznade on bez kolebanja - samo napominjem da pripadam podzemlju hrišćanskog sveta i neba, zlim dušama grčke teritorije i hadu pravoslavnoga obreda. Jer, kao što je nebo nad nama podeljeno između Jehove, Alaha i Boga oca, tako je podeljeno i podzemlje između Asmodeja, Iblisa i Sotone. Slučajnost je što sam uhvaćen na tlu današnje turske imperije, ali to ne daje za pravo Masudiju i drugim predstavnicima islamskog sveta da mi sude. To mogu samo predstavnici hrišćanskog obreda, čija se jurisdikcija u mom slučaju jedina može priznati kao pravosnažna.

Komentari

ako te Pavic ne tuzi necu ni ja + :O)

:)nece...dobar je on cikica..volis Pavica?

da,zivi ispod mene,tacnije procitao sam sve sto je ikada napisao,ali ne volim ga vise od Basare i Kisha :O)

???!!! ma daj! kako? ja ga obozavam! sve sto je napisao je genijalno! ma kako?

Pa lepo,zivi u brace Baruh,a ja sam u Visnjicevoj.Price su nesto najbolje,nema kome ih nisam citao,jedno vreme sam bas smarao ljude da im citam,sad svi mrze Pavica zbog mene :O)

Zanimljivo :D Pozdravi ga puno od niskih studenata :)

kada ga vidim zaustavicu ga,ipak on ima 10000 godina,ne smem da ga uplasim.Znaci od vise studenata,jao ja kad sam mu trazio autagram na sajmu,bas smo se isejali,nesto bulaznio,kako me je istripovao samo

ne mogu ni da zamislim...blago tebi :( eh.."nosim dusu u nosu,a uce me da kijam"..

doslo vrem da se dusha brije...

Pa i nisi beš nešto obavešten o Paviću...vrtiš samo "Hazar(d)ski rečnik"...

ja nisam obavesten?ja bolje znam o njegovim pricama nego o Hazarima,a Hazare sam predavao na chasu,4 chasa

zato sto u njemu ima najvise prostora za to...