Prijava
   

Nindža

Najbolji ratnici u istoriji. Poseduju mnogo raznih veština. Fizička snaga izuzetna, atletske sposobnosti veoma proširene, u borilačkim veštinama jebu keve, što s rukama i nogama, što s katanom. Zapravo su u Japanu pre koju hiljadu godina bili neka vrsta plaćenih ubica. Od malena su trenirani da budu nemilosrdne ubice fizički i mentalno spremne na sve. Emisija Nindža ratnik je za njih sprdanje. Inače se zavijaju u crno.

Jednom je jedan nindža, kad je dobio zadatak da rokne nekog buržuja, koga već, videvši da je osiguranje prejako sakrio se u ve-ce (onaj poljski, drugih tada nije bilo) i čekao 3-4 dana da meta dođe da sere i lišio je života.

Komentari

Meta mora da je imala opstipaciju, kad je mor'o da je čeka 3-4 dana :) +

Zabluda je da se maskiraju u crno. Oni su uglavnom operisali noću, a crna boja, iako je crna, nije baš najbolja za kamuflažu u prirodi, uglavnom su koristili tamnoplave uniforme i slično.

Zabluda je i da su koristili katane. Oni su imali poseban mac ninjato, ili ninja ken.
Nesto je kraci od katane, prav, sa cetvrtastom tsubom (stitnikom za ruku) i kaljen je tako da bude manje elastican od katane, da moze da se stane na njega kada se zabode u drvo. Za razliku od katane, vise je prlagodjen probadanju nego secenju.