Prijava
   

Nisam lažni kupac

Ono što morate reći prodavačicama u Futurinim trafikama, da bi prestale da vas smaraju. Naime, pod pretnjom otkaza, one moraju da ponude razne proizvode, šta god da vi kupujete (žvake, cigare i sl. iako ste kupili recimo sladoled). A imaju i kontrole, tzv. lažni kupci, koji se pratvaraju da kupuju nešto, samo da bi proverili da li radnice nutkaju još proizvoda. Zato je najbolje reći "nisam lažni kupac", da bi odustale od smaranja koje i njima nije prijatno. Međutim...

U limenoj kutiji, u skrajnutoj ulici, radi žena, kasnih 30-ih godina, nikad udavana. Prilazi muškarac, ozbiljan, u tamnom odelu, kupuje cigare, a prodavačica spazi da nema burmu. Razmenjuju par rečenica i muškarac počinje da se smeši.

- Nisam lažni kupac, ne moraš da mi nudiš - kaže on, prodavačica se sa uzdahom olakšanja nasmeje i prijatan razgovor se nastavlja.

Kao i svakoj ženi, i njoj je to dovoljno da počne da projektuje zajedničku budućnost. Već čuje svadbena zvona i razmišlja "kako bi bilo lepo, možda nešto i bude od ovog, tako će mi se roditelji obradovati...".

Ali u jednom trenutnku, spazi da njegov osmeh traje duže nego što je normalno. Brzinom svetlosti, on vadi legitimaciju iz unutrašnjeg džepa sakoa i blesne natpis "LAŽNI KUPAC", a drugom rukom drži Motorolu i povika:

- Svim jedinicama, imamo situaciju 10-15! Ponavljam, 10-15...

Komentari

Zajebao si Kovačevića ovde. +

Одлична..++++

Kakva surova ironija: ništa od zajedničke budućnosti radnice Future :(

Đavole jebo ti svoju majku +

Hvala ljudi! :)

Uvek me iznerviraju te radnice po Futurinim trafikama, ali kapiram da nije ni njima prijatno da smaraju ljude, a da mogu da nadju nesto drugo bolje, to bi i uradile.