Prijava
   

Nisam spreman za vezu!

Najcesce izjavljuju muskarci do 30 godine,iz vise razloga:
1.Zato sto mu se ne svidjate dovoljno,ne zeli da vas upoznaje sa svojim drustvom i da VAS predstavlja kao svoju devojku!Ali hoce da mu zavrsite u krevetu ponekad,naravno kad on to pozeli!
2.Zato sto je skoro izasao iz duuuge veze i jos misli na bivsu.
3.Zato sto pored vas ima jos minimum 5 kres kombinacija,i ne pada mu na pamet da to prekine,a kamoli da se obavezuje i da bude samo s vama!
4.Ili to jednostavno znaci pocetak ove recenice:Nisam spreman za vezu,ti si jako dobra devojka,i ne zelim da te povredim tako da je najbolje da se vise ne vidjamo!

Komentari

ma bre poligamija... +

Evo ti plus za utehu. :)

auuu !! - a zasto? jer i muskarci imaju emocije,nismo stoka!

Imaju muskarci emocije,ali i jako izrazene nagone:( Sposobni su da vole,ali jednom u zivotu:(

gresis zakljucana..

dala sam ti plus, ajde nemoj sad da se kajem zbog ovih komentara. :) cheer up, samo si naišla na loš uzorak :))

:) ne kazem da sam u pravu,cak stavise volela bih da nisam!:)Ali zaista je cesto ovakvo ponasanje u danasnje vreme,na nesrecu i kod devojaka,gde nestade romantika????

ovo je više ženska verzija neg muška

:)da,zensko tumacenje recenice:)jbg nisam musko:)

zakljucana,tako ti je to kad lovis frajere:P lovi skromne i neiskvarene :)

ne ne,ja sam previse puta bio povredjen..

haha zevonja ne okoliši, kaži da nisi spreman za vezu!

Da ljubim da prodje? :)

trltrl,pa nisam jer sam toliko puta bio povredjen da ne znam da li zelim opet da se upustam u novo cepanje mog srca. za nastalu situaciju nisam kriv ja,vec zenski rod. i onda mi stoka! puj puj

ej bre, pa ne jebte dušu. jebeš muškarca koji oće sa ženom nešto više od čistog seksa, to ni nije muškarac :)

ja sam hteo nesto vise.. ali one su htele samo seks.

Cara, minus za komentar. Ja ponekad hoću i da mi se operu čarape i spremi nešto za kašiku...

Kučke! Iskoristile su te!

Kaži mu: Ko je uopšte spominjao vezu i da umišlja gluposti, a onda da je paćenik jer je mogao da pomisli da ti želiš nešto dublje s njim, a onda lepo nađi nekog finog dečkića i zaboravi budalu. :)

drkanje je majka bludi!

Voćar, pa i to i ja hoću! baš si to lepo primetio :)

gamby,zato me boli kad pljuju muski rod.. a one su tolike zle. a gde je sigurna kuca za muskarce? nemam ni gde da odem..

Ово се обично каже девојкама које нису ни за шта друго него за комбинацију :Р
+

Auf, pa romantike nema više i niko je ne poklanja, kao uvek je postojala u nekim prethodnim , lepšim vremenima, kad su vitezovi morali da ubijaju (i aždaje i konkurente)...cvrc. Romantika se osvaja, kao i sve drugo, treba imati sreće u konačnom izboru partnera , pa u borbu-samo tako( to sam rekao i u jednom posteru http://vukajlija.com/zabava/posteri/4216 - Bori se za svoje stavove, i nije tako loše prošao....Glavu gore i zagazi napred.

Koliko ja znam,ovom prosto prosirenom se vise sluze devojke/zene/sta su vec... To jest,znam vise drugara nego drugarica na kojim je koriscena. ;)

Zevonja-ti si stvarno izuzetak!Svaka cast!Ali u odnosima izmedju polova nema pravila,sve u svemu,svako zna da ispadne djubre prema nekom,tako da su i muskarci i zene jednako shit!:)

Ja sam ovu recenicu slusala u verziji koja ima znacenje: "nemas prava da se zalis kada se ponasam kao retard, jer ja nisam za vezu pa je pravo cudo sto sam sa tobom u vezi i to treba da ti nadoknadi svaki nedostatak razumnog i normalnog ponasanja prema tebi". Kada ovo neko kaze, jedina ispravna reakcija je: bezi sto dalje. Bez obzira na pol.

Bezi kud te noge nose:))Ali jos gora je recenica:Nisam za vezu,ali to sto se necemo zvati veza,ne znaci da nam nije kao u vezi!U prevodu:Slobodan sam za sve devojke ovog sveta,al posto sam cool,i s tobom sam cool,dok me ne smoris...To je sve kad jednostavno neko ne oseca prema tebi ono sto ti osecas prema njemu,tu pol nije bitan....