Prijava
   

Niški kej

Za fensere predstavlja dosadno mesto, gde se uveče skupljaju narkomančine i ludaci, dok je za normalne ljude to najlepši deo grada.. Mesto za opuštanje i mesto gde bar na kratko zaboraviš na sva sranja koja se dešavaju oko tebe. Mesto gde nikada nije dosadno, bilo da je to okupljanje kod amfiteatra, gde sa Šabanom blejiš i cirkaš apatinsko, bilo da je sedenje na klupicama ili na betonu pored reke, ili na drugom kraju grada, prema Bulevaru. Mesto gde čuješ razne rasprave, od toga koji je bolji deo grada Palilula ili Durlan, ili gde su bolje pljeke “Kod Lafa” ili kod “Zokija i kurve”, pa sve do rasprave da su ženske na medicinskom fakultetu bolje od cura na filozofskom ( što je u najmanju ruku smešno ). Naravno, kej pruža najbolji provod kada si u društvu totalnih idiota, sa kojima možeš da pričaš o nekim totalno nebitnim stvarima ili sa kojima možeš samo da blejiš i ćutiš. Lepo uzmeš kupiš gajbu Jagodinskog, semenke za 200 dindži kod onog dedice kod mosta, sedneš kod Šabana, zagrliš Vlastu ciganina, prepustiš se zvuku njegove frule i boli te tuki. Barem ćeš se sigurno bolje provesti nego da slušaš kreštanje Ane Nikolić u jebenom Studiju.

Niški Kej.

Komentari

Ne znaš ti gde su bolje ženske al' dobra ti defka +

devojce mu je u pitanju, opravdano :P
krstic i omiljeto xD

Хахаха, онда оправдано :)))

А да...хвала :)

женске на медицинском факултету боље од цура на филозофском

dalo bi se diskutovati... svaki fakultet ima svoje odseke...

А што ли само знао да ће о овоме да се дискутује :) ... Ма од пробирача нема ј...ча , а на Филозофском је већи избор, па сам због тога написао :)))

E još samo Gandija(Vlasta ciganin) da si spomenuo i kompletna bi bila defka :D. + u svakom slučaju :D

ubaci Gandija molim te!!!
+++++++++++

Pretera ga, nije sve tako, minus.

Хвала за Власту, не бих се сетио :)

A i Nadežda ne bi trebalo da se zaboravi, ma da je meni svakako omiljeniji Anfi. + u svakom slučaju.

- Totalna glupost otpadnika iz društva koji ne zna za bolje.

Отпадника кога боли курац за твоје мишљење....

...nije vlasta ciganin nego gandi...bre...

Kurac moj nije dosadno, kad si tamo govna ti se prijedu kolko je smorno

+ Samo mi reci gde ima Jagodinsko???

Nikada nisam bio u Nišu, ali ortaci i ortakinje koji su tamo studirali su ga uvek hvalili. On im je bio i ostao jedan od najdražih delova grada. Upravo zbog toga, ali i zato što je defka dobro napisana, od mene imaš plus.

+ svaka cast za vlastu ciganina ... :D

Пријатељу претера га са овим факултетима - ко о томе расправља на кеју? Пије је вопи, неко пали киџо, свира гитара али са факсом и Шабаном га усра начисто! За твоју информацију, с обзиром да си "скорашњи", много је боље зезање било док швабе нису платиле тај споменик... Све је више сељанчура које тамо долазе пре "Реке" у нади да ће их неко од одваљених исцимати (ХАХАХА) ...Све у свему, леп наслов, приближно тачан опис али "зелен" ...ЖИВЕЛА НАДЕЖДА!!!

ej tamo sam imao odlicne provode!!! + i pozz iz LE

+
Gde da kupim jagodinsko, be? :(

Ne slazem se za Apatinsko... To je najgore pivo na svetu! I pored toga, +

+ Ali stoji da je moglo bolje s obzirom na mesto.
Usput: Gandiju ukrali frulu; i rasprave da li su pljedze bolje Kod Lafa ili Kurve otpada kad se spomene Mali Vikend; a, i nisi ispoštovao Nadeždovce - oni nisu više ni posetioca Keja, već domaćini tamo; i jesu cure sa filozofskog bolje ali samo ako hoćeš da slušaš ideološke i nacionalističke ispade (čast izuzecima) a ne da se "kvalitetno izripaš". Dobro, ako studiraš na filozofskom onda razumem: verovatno si našao neku "esenciju" u tome. :)
Kako god, vidi se da si se zaljubio u Bedem i za to ide veliki plus. Kad nabijes staz; kad ti pljuga ne bude prijala zato sto nije zapaljena na Keju; kad odes da sedis tamo i bez ekipa, kad nije prijatno vec napeto i cepis flajku na -celzijusovih: ima sam da dodjes da si roknes minus...

Defka bi bila super da nisi ubacio Sabana, na keju se skupljaju metalci i skinsi a ti ocigledno nisi jedan od njih tako da ne znam sta trazis tamo...

gnodijeva

Defka bi bila super da nisi ubacio Sabana, na keju se skupljaju metalci i skinsi a ti ocigledno nisi jedan od njih tako da ne znam sta trazis tamo...

Zar neko mora biti metalac ili skinhed da bi blejao tamo?

ne mora ali pravi srbin ne moze da se odusevljava statuom koja i ne lici na coveka. Kako god to je tradicionalno mesto vec spomenutih tako da su manjine nebitne i samim tim nemate pravo da komentarisete nesto o cemu ne znate!

Ahahaha, koje provale! Čuj devojčicu, baca se izrazima "pravi Srbin" (i još Srbin piše malim slovom).

Dalje, autor definicije se nije oduševljavao statuom, već je napisao lokaciju gde zableji.

Onda, autor definicije ne kaže implicitno da je on fan narodne/džipsi muzike.

Takođe, autor definicije je blejanje sa dotičnim Vlastom opisao kao vid ZAJEBANCIJE. Ono, kao, u fazonu - zezamo se i zabavljamo unatoč svim problemima i sveukupnom smoru i depresivi oko nas.

I, da te objasnim ono najbitnije: na Vukajliji svako ima prava da komentariše defincije. Svako. Ja sam ovde prvo prokomentarisao način na koji je definicija opisana. Ne moram ja da vidim to mesto da bih dao plus. Način i stil pisanja su odlični! Dodavanje te "vodičke note" u opisivanju, začinjeno sa pivskom atmosferom - sve je to bio razlog za plus.

Neka je i sto puta "tradicionalno" mesto okupljanja metalaca i skinhedsa, zašto da čovek ne opiše kej i okoliš i zamišljenu rutu za blejanje od nekioliko sati?

Ne kontaš ti poentu Vukajlije očigledno.

kao prvo da zivis ovde znao bi da se ne zove Niski kej, i definicija nema feze sa naslovom! Stil pisanja hahaha

Nikad nisam bio tamo

gnodijeva

kao prvo da zivis ovde znao bi da se ne zove Niski kej, i definicija nema feze sa naslovom! Stil pisanja hahaha

Lik je definiciju nazvao tako da bi ljudima koji nisu iz Niša bilo jasnije.

A, to što se smeješ za stil pisanja dovoljno govori o tebi.

Ovo tvoje raspravljanje i nadmudrivanje na mestu gde ne treba govori o tebi, lako je kriti se iza nekog nadimka, kurciti se i pametovati a ustvari si jadan.

Samo mali kompleksasi nazivaju sebe "velikim kurcem"!

gnodijeva

Ovo tvoje raspravljanje i nadmudrivanje na mestu gde ne treba govori o tebi, lako je kriti se iza nekog nadimka, kurciti se i pametovati a ustvari si jadan.

Samo mali kompleksasi nazivaju sebe "velikim kurcem"!

Nadobudna devojčice, ja se tamo zajebavam, a ti ovde patetišeš. Da li zaista misliš da je svaka reč tamo ozbiljna? Zbog takvih kao ti sam i postavio to, jerbo mnogo volite da bukvališete.

Inače, devojčice, ja se ne krijem iza korisničkog imena i avatara ali, ako se ja krijem, šta onda radiš ti?

I, ne prosipaj se mnogo, nije to dobro. Za jednu nekompleksačicu, mnogo pominješ tuđe komplekse. Možda je to refleksija?

Mogla bi takođe da staviš naočare, pošto tamo stoji "diplomirani kurac", a ne "veliki kurac". Za tvoju informaciju, u pitanju je interna fora sa sajta koju sam ja u modifikovanom obliku postavio na stranicu svog profila.

Razumeš, devojčice?

jao izvini "diplomirani kurac"= kurac u teoriji bez prakse

Daleko si ti od "velikog"

Umesto sto ovde jebes tudje mozgove mogo bi nesto pravo za promenu, ko zna mozda ti se i svidi....

Devojčice, te fore oko nejebice nemoj meni prodavati. Jebem mozgove onih čiji se mozgovi mogu jebati, kao tvoj. Samo slabe i smešne persone kao što si ti posežu za jebanjem kao nekim argumentom. Slabo je to oružje. Umesto što glumiš neku opaku virtuelnu skinetu, možda bi mogla da nam svima učiniš uslugu i maneš se komentarisanja.

na keju se skupljaju metalci i skinsi >> нисам знао стварно, хвала ти што си ми то рекла, отворили су ми се неки нови хоризонти. Значи по теби, сви они који оду пола сата на кеј да искулирају су аутоматски металци и скинси?
Ја знам шта је тебе погодило, погодила те последња реченица коју сам написао за Ану Николић, јел тако ? Вероватно ниси видела више од свог носа, тако да ти искрено кажем одрасти мало, па коментариши неке ствари.

ne mora ali pravi srbin ne moze da se odusevljava statuom koja i ne lici na coveka >>> може титл ?

koje ste vi pickice i jadnici i to su muskarci danasnjice... c c c...

Necu uopsteda se spustam na nivo nekih zaludjenika koji nisu videli dalje od virtuelnog zivota na netu!

И извињавам се осталима, тек сад сам провалио коментаре :)) хвала свима за плусеве, хвала свима за критике, поштујем то :))

Фак јеа, ја сам залуђеник, немам рибу и дркам га не милфаре из редтјуба...
Ае сад пали...

Ahahaha, devojčica nam nešto priča, ahahahaha. Idi u vojsku, ti heroino modernog doba, kad si tako opasna! Mnoge devojke to rade bez da se hvale, a šta ti radiš - sereš kao foka.

Ahahaha, počkice ahahahaha i još jadnici, hahahaha - to je sve ona zaključila, jerbo je ona mologo pametna, iskusna i elokventna.

Bravo mala, bravo devojčice - ako si nam rekla, ako! Ko nas jebe kada nismo ništa od sveta videli, hahaha!

More, marš u tri lepe, ćurko jedna balava. Obriši prvo sline, pa onda nekome nešto kaži.

@ Shomy23 - to je taj tip ljudi, žgadija najobičnija. Umesto da joj bude drago što osoba koja je iz drugog grada hvali deo njenog. Nekulturna i nezahvalna bezobraznica. Nisu to roditelji šibali po dupetu kad je trebalo.

Ма искулирај братић, огуглао сам ја на такве ;)

Ма какво шибање масни јазавац њој треба, после трећег пута :)))

Jadniku ja i jesam zavrsila vojnu akademiju a ti si verovatno izbego vojsku ko pickica jer kakis jos uvek u gace!

E tek sad necu da odem jer koliko mentalno bolestan, isfrustriran i iskompleksiran treba da budes da ne prihvatas kritiku, a da ne govorim o impotentnom velikom batici koji se mesa gde nije pozvan!!!

Па ти си искомплексирана јаднице једна што дајеш пишеш овако глупе коментаре, јер ово што ти пишеш није критика већ класично преосеравање... Бедо једна...

Ahahaha, vidi vidi - devojčica je sad postala i kapetan prve klase, ahahaha.

Verovatno si i pride završila psihologiju, pa znaš ko je kakav, ahahahaha.

Devojčice, napisao sam dovoljno definicija o vojsci, tako da sam istu služio. Za moju potenciju se ne brini jer to nije tvoj problem, a i na svu sreću ne moram da jebem neko stvorenje slično tebi.

Ti ništa nisi kritikovala, ti si se samo prosipala. Toliko si se prosila da se preljeva.

Osoba koja piše onakve gluposti kao ti (a, koje su ti obrisane) teško da može biti sposobna da završi neku višu (pardon, visoku) školu, a ne vojnu akademiju.

I, devojčice - ja MOGU da komentarišem GDE GOD HOĆU i KOLIKO HOĆU, jer to je moje pravo na ovom sajtu.

*просеравање...јбг кучка ме изнервирала, не знам шта пишем

Jebene skinete i ubher-zajebane patrijotkinje od juče. Jebena žgadija preopotentna. Sere o "pravim Srbima" a nema pojma gde je lepo, a gde desno. To je taj tip ljudi zbog kojih se na sve alternativce pokazuje prstom kao da su kužni.

Koje ste vi paljevine!!!! Sto se malo tako ne silis kad izadjes nego si verovatno neka neprimetna pickica koju svi gaze pa si ovde naso da se kurcis!

I ja nisam prva pocela sa vredjanjem i svadjom nego ti i tvoj gej partner Shomy23

kakve ste vi pedercine, pa da si malo pametan vido bi ko je poceo sa napadanjem, a imam pravo da serem koliko hocu po gradjanima drugog reda ko sto ste vi!

Vidi glupaču! A, šta se ti širiš devojčice? Šta baljezgaš ovde, ha?

Inače, zašto bih se silio bez potrebe? Kada me niko ne iritira, ja se ne silim. Kada neko sere, ja uzvratim. A ovde - e, ovde volim da odbrusim spodobama kao što si ti, koje samo zakeraju nešto bez osnova, koje glumataju neko ludilo.

Ahahaha, građani drugog reda, ahahaha. Skoro nisam pročitao jednu takvu stupidariju.

I, odakle ti da smo od te sorte? Da ti nije rekao Vidoviti Milan, ahahaha.

Eeeee, skinetice - ne glumi neku fajterku, jer to nisi. I ne prosipaj se tako komplikovanim izrazima, može likvor da ti proključa.

Е слушај...мрзи ме, стварно ме мрзи да о било чему дискутујем са тобом... Твоји коментари су показали ко је на ком нивоу, тако да о нивоима не бих да пишем. Иди лечи комплексе негде другде, убиј се, ради шта хоћеш, боли ме паче...ја идем да спавам...лаку ноћ и поздрав велики брату Циклону...адиос...

djevojce...ne bih se ja upustao u svadju sa sajkom..

Devojko, ZASXHTO MU TO RADITE DECXSCHKO?!?!?!?!?

Stvar je u tome sto ste glupi pa ne vidite da ste prvi poceli, i necu da popustim moronima koji se ovde sile i prave se da su neko i nesto a u realnom zivotu nesmeju ni da pisnu jer su kukavice!

I naravno da se nervirate jer istina boli a to je DA STE PICKE I NULE TAMO GDE TREBA DA BUDETE NESTO!

Lako je ovde da ostalima prodajete muda za bubrege!

Definicija i nije nešto ali Ana Nikolić je baš ono ful <3, ja je obožavam!. Sxhta ste svi napali na ovu curu kao džukele? U pravu je za sve!

Devojčice, ne kaki previše. Ti bolje da ne prodaješ muda ovde, pošto to ne umeš da radiš. Preljevaš devojčice, preljevaš. Idi žvrljaj "ACAB" po zidovima i stavljaj navijačke slogane kao status na fejsu.

Balavice - pojma ti nemaš o bilo kome od nas, zato tišina!

NAPUSIM VAM SE JA SVIMA KURCA!

Šta je ovo svadja Nišlija ili?

Ja ovde ne prodajem nista, ti si mene prvi napao i glumis neko veliko mudo, ali to mozda mozes ovde da radis, u realnom zivotu sigurno ne, jer tu ne pomazu ta tvoja virtuelna muda!

KUKAVICE!

JA PRODAJEM PLAC KOD REKE JOS MALO PA CE I U REKU DA UDJE POVOLJNO!!!
I TRAKTORSKU GUMU ONU NAJVECU ZA ORANJE!!!

PRODAJEM BALIRKU I PREVRTAČ ZA SENO, POVOLJNO, U ODLIČNOM STANJU.

Gnodijeva je l' te zanima, pošto vidim da se baviš poljoprivredom. Greota da kopaš po ovom suncu, će se nagrdiš ne moš' se udaš posle.

I PRODAJEM SAMOHODNU KOSACICU I AUTOMATSKU MOTIKU...TI JE PODIGNES ONA SAMA PADNE!!
I PRDIM POD JORGAN POVOLJNO!

Na zadnjem sedištu moga autobusa, pamprčim čke u rč pa im zatim obrišem masan kurac o kosu očešljanu, dok obigravaju oko šipke kao knez Lazar oko svoje ose gledajući kvazi nacionaliste i ostalu stoku. Nakon mašćenja kose bujne iz pesama narodnih podstičem ih na blud svojom velikom, khm, ubeđivačkom sposobnošću, dok one čoporativno hrle ka mojoj močugi i onako kurvanjski ga ližu u ritmu proklete "Šizike", Lakih Pingvina. U pozadini se čuje zvuk motora mašine vozila iz ko zna koje godine, što one koriste kao dodatni stimulans. Zatim mi ga zajašu kao Marko Kraljević svoga vernoga Šarca i slikarskom preciznošću jednog Leonarda da Vinčija guzovima prave umetnost, prava harmonija. Glasni uzdisaji i ples sa kukovima, kobjašnjavaju kako izgleda dobra jebačina! JA CARINIM!

gnodijeva

Ja ovde ne prodajem nista, ti si mene prvi napao i glumis neko veliko mudo, ali to mozda mozes ovde da radis, u realnom zivotu sigurno ne, jer tu ne pomazu ta tvoja virtuelna muda!

KUKAVICE!

Ahahahaha!!!!!!!
A, šta ti radiš, superjunakinjo o kojoj će se sevdalinke spevati? Šta ti radiš, pa si toliko opasna? Eeeee, ti nekog prozivaš i nazivaš kukavicom, a opet ti radiš isto ono zbog čega sikćeš na druge.

Mala, popij neki bensendinčić da se smiriš. Idi sad podgrej mlekce i na spavanje. Ne valja da dečica ostaju budna do kasno.

Jeste gnodijeva, nećeš u potpunosti da se razviješ ako ne unosiš dovoljno kalcijuma i ako nemaš redovan san.

Или боље попиј јебоцилин кад си га већ дефинисала.

Shomy23 ajde lepo nas dvoje sutra da se nadjemo na Niskom keju oko cega je sve ovo i pocelo na jednu lepu ferku samo nas dvoje.

EJ BRE TROSARINA JE ZA TUCEEE!

Shomy23 ajde lepo nas dvoje sutra da se nadjemo na Niskom keju oko cega je sve ovo i pocelo na jednu lepu ferku samo nas dvoje.

Devojčica hoće da se bije.
MRŠTE U KUHINJU BRE. Ko još udara devojčice.

Хаххахахахахахахахахахахахахха, чекај бре девојко, дал си ти нормална ?

Sutra na kej uvece ako se ne pojavis dokazao si da si picketina nevidjena!

U cemu je problem, ako se vec ovde kurcis sto ne mozes i uzivo?

Ajde bre na spavanje. Smešna si k'o bioskop.

Devojko nije fazon da zoves nekog na ferku dok 20 tvojih ljudi stoji iza tebe i ceka da te obori da ga ubiju od batina...

KAKVA JEBENA TRANSFERČINA BLAMA, LOLOLO.
devojchice, transferišeš jebeno!

Као прво нисам из Ниша...као друго, и да сам из Ниша никад не бих дигао руку на женску особу ( нешто друго можда, руку не)...као треће на ложи се више дете, аман !

Joj sto vas istrolova neko.... Ccc..

hahaha koja si pickica! Nisam iz Nisa!!!!!
A evo tu su da ti cuvaju ledja i tvoji gej prijatelji koji ti uvek uskacu u dupe, ups, ovaj u pomoc!

A evo tu su da ti cuvaju ledja i tvoji gej prijatelji koji ti uvek uskacu u dupe, ups, ovaj u pomoc!

hahahahahah, oduševljava me ovakva duhovitost. hahhahh

za defku sam mislim dao plus, vidim da je odavno ocenjena, ali su me ovde privukli komentari :)

na keju se skupljaju metalci i skinsi

Ovo je za milion pluseva! ZASXTO SXIRISX DEZINFORMACIJE DECXKO?!123

kad si bre ti bila zadnji put tamo?

Sinoc!
Naravno tu se sada skuplja ko stigne ali pre jedno 10god ko se skupljao na amfi i na pozoriste?

ГНОДИЈЕВА ДЕЦХКО ЗАСХТО СИ ПРСЛА С МОЗГОМ?

JOGURT JEBE

ЈА ЈЕБЕМ ПОПУТ ЈЕБЕНОГ ТОРНАДА КОЈИ ПРОЛАЗИ КРОЗ УСРАНУ СЕЛЕНДРУ УСРЕД ЈЕБЕНЕ КАНЗАШКЕ ПУСТАРЕ И РАЗБАЦУЈЕ ТРАКТОРЕ, ОПЕКУ, КРАВЕ И ЈЕБЕНУ ДОРОТИ ГЕЈЛ ХИЉАДАМА КИЛОМЕТАРА УНАОКОЛО СВЕ ДО ЧАРОБНЕ ЗЕМЉЕ ОЗ! ЈЕБЕМ КАО ОКЛОПЉЕНИ ПАНДУРСКИ КОМБИ КОЈИ ЈУРИША НИЗБРДО КРОЗ НАЈЧЕМЕРНИЈУ ФАВЕЛУ У РИЈУ И КРЧИ И РАВНА СА ЗЕМЉОМ ОНЕ ШУПЕ ОД ПЛЕХА И СТИРОПОРА У КОЈИМА ЖИВЕ ЦРНЧУГЕ ПАЈДОМАНИ И РАСПАЛЕ ДРОПЉЕ НА ЛЕПКУ! БРАЗИЛ ПОТОМЦИМА ЕСЕСОВАЦА И ЉОТИЋЕВАЦА! ВАИ ВАИ ВАИ! ЈА ЈЕБЕМ!!!!!

Naravno tu se sada skuplja ko stigne ali pre jedno 10god ko se skupljao na amfi i na pozoriste?

Pa o čemu, molim te, on piše? O keju od pre deset godina, ili o keju sadašnjeg doba?

ЗЛОЛОЛО ЕЛЕКТРИЧАР ШУРИ У КАДИ!

На страну то што се на кеју углавном окупљају дилеје које бих оградио жичаном оградом и пустио им лавове, дадох плус јер волим ове локалпатриотске дефиниције, а још кад је мој Ниш у питању, греота да не дам плус.

Haha, svaka čast za Gandija, dobro je da si se setio! :D Samo stvarno, odakle Jagodinsko u Nišu??? Ja ga već godinama unazad tražim i ništa... Verovatno se u definiciji mislilo na Zaječarsko! A što se tiče nekih od komentara od iznad, gde se tvrdi kako na keju većinu predstavljaju skinhedski i metalci, zadnji put kada sam proverio (a to je bilo skoro) nije bilo tako...

gnodijeva, Šaban je bio sto puta bolji čovek od tebe! Onaj koji bez ikakvog razloga mrzi cigane, muslimane, crnce, a juče je prestao da sere u gaće, nije "Pravi Srbin", nego debilčina! Takođe, gnodijeva, skinhedi se skupljaju u tvrđavi, blizu hipodroma.Tako da, nemoj da sereš, nego idi u jebeni studio i drkaj na onu jebenu narkomančinu, Acu Lukasa, jer mene iskreno zabole kurčina za tvoje mišljenje. Out!

ima na keju metalaca, gde nema, al nismo jedini koji su tamo, a sto se ove gnodijeve tice, jel sam mozda i ja gej ako kazem da se nosis u kurac?

Vi ste ludaci, zato prodajem nove ludacke kosulje, polovan tolet papir izlizan samo s 1 strane i sarene pilulice za lecenje svega... Kej nam brani lik koji nije Nislija, ova kenja ko se tamo okuplja pre 10 godina, izlazi tamo i dalje kenja... Upropastiste coveku definiciju j....m li vam seme neslozno i tupavo! Da l' je bitno sta je tamo bilo pre 10 godina, kad je kej postao mesto gde izlaze svi, ili bar tu prodju!!! Ne blatite vise ovo mesto, Nis i Srbiju!!!! Umesto da lupate + za svoj grad vi tu nesto kenjate!!!! A kolko znam i cigani i skineri i metalci su ljudi i s njima covek moze dobro da se provede samo ako ume i ako hoce!!!
Zasto ste svi tolko ponosni ko da ste uvatili Boga za muda i zasto svi pokusavate jedni drugima da izvadite oci i da dokazete da ste gluplji to nikada nece da mi bude jasno. VELIKI + za def i veliki - za debile koji se glupiraju i sile bez ikakve potrebe, blago onima koji ko lesinari uzivaju u ovoj gluposti!!!

Jagodinsko ima u Lik prometu u Bozidar Adzije preko puta benzinske pumpe :)

Shubi brate, ne branim ja nista, definisao sam ovo jer dosta vremena provodim na keju i jednostavno, meni je to najlepsi deo grada...e sad ako se nekom svidja nek lepo udari minus...nije mi cilj da se svadjam sa iskompleksiranim idiotima...

* ako se nekom NE svidja

Ma definicija je extra!!! Kej je extra!!! Necu ni ja da se svadjam nego me izludjuju idioti koji pljuju ovaj grad i ovu zemlju, ili se majmunisu, a inace dobio si + od mene svakako... :D A klasicna srpska nesloga je ocigledna i tipicna stvar za ovu zemlju, ali smatram da treba da se prevazidje!!! ZIV MI BIO!!!

@Shomy23
E, hvala puno čoveče! Sad cu baš da idem da pogledam, em što ima Jagodinsko, em što mi je blizu! Onaj Lik stvarno ispada mnogo bolji nego Beer Commerce... :D

nove jakne dobili u kineski centar,sess :Q__

pluščina od jedne Durlanke ... :)))
istina, i ja volim i kej i Nišavu. imaju neku dušu ...

Зашто бих циркао апатинско, кад сви циркамо Зајечарско :Д +

Meni je dovoljno interesantno da odem i da gledam kako Nisava protice... Kamo li kad odem s drustvom. Nije ovo mesto za Studio/Spark fufice, cuj skupljaju se skinhedsi i metalci... Ja sam verovatno narkoman/ludak posto slusam psy i stariji tehno... Glupo dete.

Sve je to super sto uzivate i cirkate pivo svake noci,ali se taj kej i dom mladih ,nekad najbolji restoran u nisu, pretvorio u javni wc,a fekalije se osecaju cak do mosta mladosti...radnici medijane svako jutro crnce skupljajuci vase flase i ostalo djubre...tako da pripazite ipak je to jedan lep deo Nisa koji ce upravo zbog vas veoma brzo da propadne...

fekalije se osecaju cak do mosta mladosti

Potpisujem. Stvarno bi trebalo da se povede računa o ovome.

Dao plus na defku, takav je kej, al' Ciklon je objasnio u ovoj raspravi. lololo

Od mene pluscina!!!!!

Штета што кеј више није место где можеш да се осећаш сигурно и опуштено. Ниш је постао каубојски град. Летос на кеју замало без ногу да останемо кад су идиоти сишли колима доле на кеј (како ли су то успели, питам се?!) и протутњали до вецеа, окренули се, онда опет протутњали до амфитеатра, изблејали и одвезли се даље! Еј! Седели смо на клупи и у једном тренутку смо сви дигли ноге горе, да нас не прегазе! Можда зна неко о чему причам, било је много људи те вечери на кеју. Стока пуштена с ланца! Пу, јебем ти, где оде овај свет?!
Иначе, наравно, плус за дефиницију. Нисам родом из Ниша, али ту ми је срце. :)