Prijava
   

Niski udarci

Ekstra-efikasno sredstvo za postizanje nekog cilja, ili promenu stanja i izgleda određene osobe, ili građevine, ukoliko je udarna sila dovoljno snažna. Može da posluži i za nanošenje fizičkog bola skoro nepodnošljivog intenziteta.

-Opaska na nečiji račun, koja se tretira kao "nizak udarac", ostavlja jak utisak na tu osobu, menja joj raspoloženje i izraz lica, po pravilu na gore, a time se i ostvaruje cilj naše upotrebe ovog izuzetno korisnog sredstva.
-Ako planiraš da srušiš neku visoku gradjevinu (iz terorističkog ugla, ne pazeći na okolinu iste), lakše je to izvesti "niskim udarcem", negde oko prvog ili drugog sprata, jer će šteta biti veća.
-Opšte je poznato da je fizički bol neopisiv nakon što te neko raspali iz sve snage u genitalni predeo, ali neobjašnjiv je i intenzitet bola nakon što se vaša cevanica nađe na putu nečijeg špica martinke.

*Napomena: Ne funkcioniše u slučajevima: kada je opaska upućena idiotima (koji ne shvataju šta je rečeno); kada udarna sila nije dovoljno jaka (bejzbol palica protiv betonskog zida); i kod ljudi zakržljalih genitalija.