Prijava
   

Niti sere, niti piša

Žena zmaj. Savršenstvo. San svakog muškarca i jednog dela ženske populacije. Lepa, pametna, skromna, dobra i u kuhinji i u krevetu, hoće da radja, ne puši, ne pije, za porodicu daje sve... Ova vrsta je skoro iskorenjena, i njeni jedini preostali primerci životare na Pešteru.

- Ćale, 'oću da se ženim!
- Da se ženiš? U sedamnaestoj?
- Ćale bre, zreo sam ja. A i Goca je prilika jednom, nit' sere, nit' piša.
- E, konjino jedna... Pa i ja sam za tvoju majku mislio isto. Pričali mi ljudi vredna, lepa... Niti sere, niti piša kad ona bušna k'o sito jebo te Bog.

Komentari

Svidža mi se defka! I link naročito... :) +++
Skoro je neka žemskinja pričala na forumu, žene kad idu u WC, one uvek idu da pišaju... ja se sav zgrozio...bem mu Sunce, ko da ja moram da vodim evidenciju, kad ona ima stolicu...da ne kažem sere.

Da nema nijedne jedine rupe na sebi... Dzonimire, crni Dzonimire...-

Hahahahahahah...:D
+++

Hvala Dionysio i Klinikzajbannik :-)
A, što se Šapketa tiče, očigledno nisi razumeo ;-)
Živi bili, pozzz :-*

Znaci ne moze biti da sam razumeo i dao minus?
Elem, opis ''savrsene'' zene mi je totalno apsurdan i u domenu je coveka koji zivotari na Pesteru i nije spoznao civilizaciju...
A moj komentar, koji je ceo citit iz predstave ''Radovan III'' trebao je ironicno da ukaze na to da si mogao biti originalniji...posto nadmasiti Dusana Kovacevica i Zorana Radmilovica je poprilicno tesko.
Eto, nadam se da si ti razumeo ;-)

Nsam pokušao da nadmašim Dušana Kovačevića, a za Zorana neću da komentarišem... Što se tiče savršene žene ona bato ne postoji, a tebi su čini mi se draže ove ziljave.A pošto još nisam izlapeo ,,razumem" šta pišem. Ae živ bio...

Necu dalje komentarisati, nema poente...