Prijava
   

Njen stariji brat

Lik za koga njen ćale nije ništa. Uglavnom, stariji brat tvoje devojke, u većini slučajeva ga ima, jer si kurate sreće, je najčešće trokrilni ormar koji ti neće oprostiti i najmanju sitnicu. Ako ih je više onda si tek najebao. Nikad se ne pravi fin, briše sline rukom pa ih baca na patos dok si tu, pa kasnije kaže da si ti seljačina. Može i da te jaše dok je ona u wc-u, ne možeš mu ništa. Mrzi sve što ima veze s tobom. Reči seks, jebanje i slično dok je on tu, ne prolaze. Jednom možeš da se izvučeš ali drugi put ti neće pomoći ni ženevska konvencija. U slučaju da povrediš devojku, da je preko pogledaš, da joj kupiš pogrešan poklon, ispljuješ novu frizuru, mrtav si. Ako je udariš, ubiće te dva puta. U njegovom prisustvu su zabranjeni ljubljenje, grljenje, a pogotovo bilo kakvo približavanje pozadini devojke.

Komentari

+ odma' posle prve rečenice

Moja je jedinicaaaaaaaaa lalalalalalala

+

Ја дао минус овај једини, још одмах, јер моја има два и дојаја су ликови и овако и према мени. Генерализација, јебеш га.

Ахаха и Орко залепила минус, није требало да се офирам :))

Hahah. Ma opušteno. Nema ni moja. Ali zato moja sestra ima starijeg brata :D

Mladji brat susta suprotnost.Gledas kako ti neki misicavi znojavi baja vata seku za bulju,sise,i krlja joj jezik u usta i onako zlobno se smeska dok ti drobis sta god imas u rukama.Sva sreca pa ih moja ne dovodi kuci.

Brate, ne želim da znam kako je to, ali verujem da ti nije svejedno :)

e Boja, ja sam bio taj stariji brat..sad samo ćutim matori...a kad je imala 20 kako sam izgazio jednog lika što je pokušao da je udari...+

A verovatno ću i ja ćutati za par godina. Ali da mi neko pipne sestru... Ja sam samo jednom liku davno udelio jedan šamar i to je to :)

ma ovaj sad je okej, nego mnogo kenja, ja pa ja...ide mi na živac opasno..ali ćutim..a da mi se nešto požali ne gine mu gaženje...

Ma to samo iskuliraš. I onda ako nešto bude, udri do zore...

da, za sve što mi skakao po živcima...:)

Samo da nije neki ludji :) Samo se setim scene iz kuma, kad ubijaju Sanija... Ako znaš na šta mislim :)

nisam imao ovih problema,ali dadoh plus,lepo napisano :)

OK...oće neko moju sestru molim vas!!! Da je ženi po mogućstvu i da je vodi, ne mogu da je smislim, a što ima jezik, a zbog roditelja ne mogu da je odalamim, pa što i ćale kaže "videćeš ti kad te jednog dana neko odalami preko usta, jer mama neće uvek biti tu da te brani, a porodica ti nije".
Ne stvarno zaslužuje da je neko zvekne, a braća i tata ne smeju zbog mame, a ona bezobrazna ljuštura!!

"Ako ih je više onda si tek najebao." - rece, i otkupi moj +

m m, koje si ti godište, majke ti? '99.?
sve što budeš stariji bio to će sestra više da ti znači.

@mPredolac
U nekim mladjim godinama odnos brata i sestre je dosta drugačiji nego u nekim zrelijim. Mnogo je više čarki, svadjanja i sl. Ali uvek će jedno drugom značiti najviše, bez obzira na godine i sve rečeno.

Slažem se sa prethodnim komentarom..Koliko smo se mrzeli i svađali kao klinci toliko mi je sad nabitniji na svetu.
I nije loš prema mom dečku, ali ni ovaj nije loš prema meni:)
Doduše, ranije je bilo svačega, tako da +, mada mislim da su se više moji "frajeri" bojali moje braće, nego što su im ovi realno davali povoda. Valjda urbana legenda:)

Važno je samo uterati strah u kosti :)

@mPredolac - ne brate, deset godina stariji od toga, poenta moje priče nije u tome da ja ne volim moju sestru i da mi ona ne znači nego da je mnogo pustila jezik i da kad bi joj neko odvalio šamarčinu zbog toga imao bi potpuno pravo što je to uradio obzirom da nije vaspitana kao ostali ukućani Pa vidiš kako svi danas kažu kako je sistem vrednosti današnjih srednjoškolki poremećen...e ona je jedna od tih sa poremećenimi sistemom vrednosti i nepoštovanjem za sve što se uradi za nju i za sve što je dobila i naravno uvek su profesori krivi za jedinice, a ona može samo da visi ceo dan na FB i pegla kosu. Naravno, prvo bih joj rekao tako ti i treba, a onda bih verovatno pojeo tog lika, pa sve i da on mene prebije ako je grdosija, ali ne bi zaboravio šta je uradio. Tako da ono..