Prijava
   

No fap vodič

Bilo da se definišes kao muško, žensko, hladan radijator, usisivač, gandalf, roletna, antifriz ili pak vulin...svi smo mi kad tad probali no fap čelindz odnosno koliko dugo ćeš izdržati dok te ne padne klapna i išamaraš budalu i okrečiš dobar deo zida u belo.
E sad, ovo bi trebalo da ti pomogne da izdržis više od onog lika sa mek gregorom u oktagonu (jose aldo) ali bez zajebancije...biće jebeno hahah.
Najbolje je da odlučiš to noću i to baš onda kada si ga išamarao već sedmi put i tako legneš da spavaš, realno lepše se spava.

1dan
Znači probudio si se, još uvek nemas potrebu da šašoljiš mačora jer brt bukvalno si malopre to uradio. Doručak je protekao uz par flešbekova na nićpor i onu malu Maju koju bi kido ali sve u svemu pregurao si.
E sad kreće period kada treba ništa da radis...da bukvalno ništa a tu je i problem.
Znaš da treba da završiš 5 seminarskih i da spremaš ispit iz Matematike (usmeni...debilizam) ali realno te boli desno jaje dok udara u levo dok ga češeš visokim intenzitetom. Hvataš se za telefon i naravno instagram, scroll par puta i opala ... izletelo dupe brate moj nikad bolje u životu nisi video, a tvoj saborac je stao kao Rambo spreman na borbu. E tu moraš da prelomis, ili si mlakonja mali (čitaj: siniša) ili si betmen, a betmen je kul lik ima bumerang i baca ga..,...dobro betarang....jeb se.
Ako tu prelomiš, ostatak dana prolazi glatko, ako ne, onda se ponavlja sve opet

2dan
E pa, sve isto ko i prvi dan, samo ti je kiklop konstantno u stanju pripravnosti kao da ga pali trenje sa vazduhom koje se napravi kad hodaš. Jedina dobra stvar je što vidis kako se koža oko istog oporavila pa ne izgleda više ko šmirgla nego bar kao truleks krpa puna vode. Osećaš se jako dobro zapravo, nema više one popodnevne dremke jer si 40 minuta tražio grany compilation (postoji slovna greška).
Nadji neku igru na telefonu i zanimaj se time do kraja dana ....i ne ja ne gledam grany.... ozbiljno....ali majke mi.

3 dan
Pojebao bi komšinicu i to bez obzira što ona ima 76 godina, zatražićeš sliku nje iz mladjih dana i rešen problem. Da ovo je čupav dan, čupaviji nego tvoj međed dole kog nisi od početka karantina doveo u red. Tako da današnja zanimacija neka ti bude to i gledaj ozbiljne teme na youtubu nemoj da ne znaš Kolubarsku bitku jebem li ti sunce tvoje balavo.
Sada već polako počinješ da budeš produktivniji i uzimaš da učiš matu iako si svestan da ne možeš naučiti to ali bar pokušavaš.

4 dan
Tvoje drugo ime je testosteron, jeste da ti mrmot pulsira kao pneumatski čekić koji udara u beton i lomi ga i da bi na dodir bilo koje ženske osobe niz nogavicu pustio lavinu (kontaš jer je kao bela) ali si vrlo pokretan i mogao bi da ideš u potragu za zlatnim runom sa Jasonom i argonautima ali ti nije baš toliko dosadno te se odlučuješ da zapravo stvarno učiš matematiku.

5,6,dan
U principu su svi isti, jednostavno si produktivniji svakim danom sve više....a ako kojim čudom budes imao fizički kontakt golog tipa sa ženkom upozori je da kupi ono pakovanje od 10 rolni toalet papira... trebaće vam

Stay strong boys

Komentari

Hahhahahah oplako! Odličan vodič!

Nije loše, nedelju dana je mali period ali lepo si opisao kroz šta prolazi prosečno ljudsko tinejdžersko biće muškoga roda.

Hahah hvala hvala, ma znam ali mislim da je taj početak najbitniji, posle tih 7 dana bude sve isto manje više

Hah... Slušaj.

Ja sam masturbiranje podveo kao ispravnu zdravstvenu naviku, podigao sam drkanje na jedan viši, metafizički nivo koji ni Apofis još uvek ne uspeva da dokuči.

Ja drkam umom. Svu negativnu energiju koja se nakupi u glavi, ja vizualizujem i, najčešće dok kenjam, umesto da kao ranije, nakon istovara i pročitanih par članaka, obavim i drkanje, ja sada umom prosleđujem sav ološ i đubar iz glave kroz jedan zamišljeni metak koji ispaljujem kroz penis, bez da ga dodirujem, bez ikakvih eksplicitnih slika u glavi, bez ičega, tabula raza, blanko. Time obezbeđujem sebi dve stvari- kontrolisanje seksualnih nagona i detoksikaciju psihe. Bez da pravim haos i prskam svud okolo kao kakav mladi, potentni pastuv koji ne može da se obuzda.

Onda, četvrtog dana, ogulim ga jedno 7-8 puta na dan na izuzetno nemoralne prizore u glavi. Pornjavu ne gledam uopšte. Razvijam kreativnost.

Doziraj samog sebe sebi samom. I doći ćeš do seksa u neograničenim količinama, prestaćeš da se vezuješ, da patiš, da umireš, da ti dušu vade i piju krv na slamčicu.

Hahahah kralj...imaću to u vidu
Hvala što si podelio ovo prosvetljujuće iskustvo sa nama smrtnicima

Vaše je da me slavite