Prijava
   

Noćni leptiri

Iritantne krilate kamikaze što leti nadiru u stambeni prostor i nabijaju se na užareno vlakno. Uzalud zapevaš "Mrš-bre u noć, jutrooo sačekaaaj, svetlost će doooć", oni su obični leteći ignoranti, koji uporno pune staklo plafonjerke. A i ne vole YU Grupu.

Umeju i da se stušte na one jake sijalice, u lampama na šipci. Smrad leptir-roštilja tada dugo prožima ambijent, terajući te da otvoriš prozor, te još gamadi nadire spolja i petlja ide dalje.

Ovi dosadni motmani znaju i da se pritaje u sobi, negde u blizini prozora, da bi, malo pošto si ugasio osvetljenje i počinuo, krenuli da manijakalno lepeću svojim glupim krilima. Pravac i smer nisu bitni, važno je da se kreću i lepeću. Iz nekog razloga ne mogu da pogode odškrinuti deo prozora, te su u stanju da satima besomučno vrte. To rade po tačno određenoj periodi. Dakle, taman počnu da udaraju, probudiš se, kreneš onako bunovan da presudiš skotu presavijenim Večernjim Novostima. I tada prestanu. Vraćaš se mokrom snu... Oni kreću da mašu. I tako nekoliko puta, postepeno uništavajući odmor.

I ko kaže da leptiri žive jedan dan? Ovi su tu i sutradan. U stvari, ne znam tačno koliko dugo žive, ali je svakako predugo.

Ubošću te, probošću te, onda zbogom svete!

Komentari

Uličnaaa svetiljkaaa... +++

И ко каже да лептири живе један дан? Ови су ту и сутрадан.

hahahahahahaha, evo ti i zvezda

Где све ти нађеш инспирацију боктемазо..

Иначе црни лептир ми је једна од омиљених песама била
+++

Nisu oni krivi š'o se orijentišu preko meseca pa pobrkaju svetiljku sa njim, ZERKSE! Fak jea, to je kul nadimak.

Ето, ви’ш да има и кул надимака за Зера.
И НЕ ПРАВДАЈ ИХ! ОНИ СУ ГАМАД И УМРЕЋЕ НА ЖАРУ ОД 100 ВАТИ!

Ma nisu, Zerkse, ja volim moljce više neg leptire. A i jedni i drugi nekako nalaze način da me smaraju. Ne znam kako! Imam mrežu, samo taj prozor noću otvorim, a uvek naletim na gomilu leptira i moljaca kako mi lete okolo. Najviše nervira što mi treba sto godin ada ih uhvatim i izbacim napolje nepovređene.

Ne znam. Uglavnom, kad se pojave leptirčine i skakavci i te zajebancije, ja odmah reagujem. Zovem ženu ili klinca da ih hvataju. :D

Ja sam bila ekspert u lovu skakavaca i leptirova (zapravo mislim da je to sve što sam radila do šestog osnovne lolololo). Sad nemam ni upola tako dobre sneaking skills. :D To mi je pomoglo da nekako naučim da se orijentišem odakle dolazi zvuk, pošto je to malo teže ako si gluv na jedno uvo. Pa okrećem glavu kao satelit da vidim odakle cvrči skakavac. :)

Stani, stani vraže mali PAF +