Prijava
   

Nokia 1000

Kamenčina proizvedena sa ciljem da jedan mobilni telefon posluži četiri generacije.Teže se uništava nego Terminator.Danas kada je vidimo steknemo osećaj da smo opet na pragu novog milenijuma, odnosno da smo se vratili deset godina u nazad.Svi smo, ipak, obožavali da igramo zmijice na ovom, još uvek nezaboravljenom telefonu.

Komentari

Tebro, ne postoji Nokia 1000. Ima 1100, koja mi je oduzela pola života i sve živce sa zmijicama.

Aha, aha, 1100! Pao kroz prozor sa drugog sprata, ižvakale ga tri generacije štenadi, okupao se u moru dva puta, ljosnuo iz gornjeg džepa košulje pravo u krčkajući pasulj, ispao u sneg iza zgrade i ležao tamo tri dana do otopljavanja, zafrljačen trojici bivših momaka u glavu (a to su jaaaaako tvrde glave), korišćen kao čekić pri zakucavanju eksera, bio u mikrotalasnoj 30 sekundi, upao u kriglu sa pivom, pregažen kolima dva puta. Malko mu ulubljena maska, inače još radi.

Ahahahhahaha :))))
@Leprechaun: presamitih se od smeha :)

nisam ga dugo koristio pa sam i zaboravio :)) znam samo da ima nesto sa hiljadarkama... moda nema modela 1000 ali mogucce je da se tako naziva ta serija mobilnih.. svejedno, glavno je da je gotovo svaki prosao sve krugove pakla i ostao citav :P